Quantcast

http://picasion.com/

Γκίμας: «Να καταφέρουμε το ακατόρθωτο»

Γράφει ο προπονητής του Φιλίππου
Δυο ημέρες μετά το παιχνίδι με ψυχραιμία και χωρίς διάθεση ωραιοποίησης ή δραματοποίησης, θα ήθελα να προσθέσω λίγα λόγια. Δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας μένοντας στο παιχνίδι περισσότερο από όσο πρέπει.
Παλέψαμε όσο μπορούσαμε ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και τέλος. Παίζουμε δυο μήνες χωρίς δυο από τους τέσσερις ψηλούς μας και πολλές φορές βαφτίζουμε το κρέας ψάρι για να ανταποκριθούμε. Το πετυχαίνουμε αυτό χάρη στον χαρακτήρα, στην αυταπάρνηση και τον ηρωισμό των παικτών μας. Στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που ήταν εκτός προγράμματος. Θαύματα όμως δεν μπορούν να γίνονται κάθε Σάββατο.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Οι μεγάλες μάχες όμως ειδικά στο γήπεδο μας είναι μπροστά μας. Ξεκινούν σε 15 ημέρες. Όλα τα σενάρια για το πρωτάθλημα είναι ανοιχτά, από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο. Στις μάχες αυτές θα κριθεί η χρονιά. Σε αυτές χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου που ήταν παρών προχθές μας βοήθησε και μας έδωσε δύναμη. Ξέρουμε ότι έπαιξε ρόλο το όνομα του αντιπάλου. Όλα όμως τα παιχνίδια είναι συναρπαστικά και σε όλα σας χρειαζόμαστε στον αγώνα που κάνουμε.

Να πιάσουμε το άπιαστο, να καταφέρουμε αυτό που όλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο. ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Α2.

1 σχόλιο:

  1. Κάθε ματς ανταγωνιστικοί! Σε κάθε ματς υπέρβαση! Και στο τελος η δικαίωση! Never never never give up!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ