Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τον αγώνα Φίλιππος-Ολυμπιακός

Τον μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αγώνας της ιστορίας του δίνει το Σάββατο (17:00) ο Φίλιππος Βέροιας. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ολυμπιακού, σ' ένα κρίσιμο ματς που αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες Βεροιώτες. Ήδη η προπώληση των εισιτηρίων
είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ πιθανό να γίνει sold out στο Μακροχώρι. Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πόλης, ότι ο εξ αναβολής αγώνας της ομάδας μας εναντίον του Ολυμπιακού Πειραιώς ΚΑΕ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Για την εν λόγω αναμέτρηση και για λόγους ασφαλείας θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, τα οποία και θα τιμώνται στα 10 €. Προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας την τελευταία στιγμή, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους από την Τετάρτη 12/2 από τα κάτωθι καταστήματα, που αποτελούν και τα 2 σημεία προπώλησης :
  • UNITED COLORS OF BENETTON, Αντ. Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557
  • ΟΧΕΤΤΕ, Βενιζέλου 7, Βέροια, 6932335069
Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, να δώσουν βροντερό παρών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία και αποτελεί τη μεγαλύτερη στιγμή στην μπασκετική ιστορία του συλλόγου μας. Ραντεβού το Σάββατο στις 17:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ