Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επετειακό χορό για τα 40 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το Λύκειο Ελληνίδων

Μια ιδιαίτερη βραδιά για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας του «προσέφερε» το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας σ' όλο τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα του «Αιγές Μέλαθρον» το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020. Η Πρόεδρος κ. Ελλη Μάλαμα και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους
όσοι συμμετείχαν και με την παρουσία τους λάμπρυναν τον επετειακό χορό μας. Τη χορευτική ομάδα των εφήβων του Λυκείου, με χοροδιδάσκαλο τον Κώστα Νικολαΐδη, που έδωσε μια πολύ όμορφη νότα στη βραδιά παρουσιάζοντας χορούς περιοχής Θράκης. Τους εκπροσώπους των αρχών του τόπου μας για την τιμητική παρουσία τους. Τα μέλη, τους χορευτές και φίλους που στηρίζουν το έργο του Λυκείου Ελληνίδων και τους δίνουν δύναμη για να συνεχίσουν.
Τους Δωρητές και χορηγούς που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα για υλική και οικονομική στήριξη. Τους Πολιτιστικούς φορείς από πολλά μέρη του τόπου μας, που με την παρουσία τους συντέλεσαν στο κέφι της βραδιάς. Τους 3 χοροδιδασκάλους Κώστα Νικολαΐδη, Ζωή Βεσυροπούλου και Γιώργο Κελεπούρη για την άψογη συνεργασία και την κατάθεση ψυχής για το Λύκειο. Το μουσικό σχήμα «Εβρίτικη Ζυγιά» και το Βαγγέλη Ψαθά που χάρισαν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που πάντοτε προβάλλει το έργο τους και τη Faretra που κάλυψε τη βραδιά με την παρουσία της και με καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ