Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα της η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2020 έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ της γκαλερί Παπατζίκου, παρουσία των μεταξύ των μελών του συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης αλλά και
της Γεωργίας Μπατσαρά. Την πίτα έκοψε η πρόεδρος Συρμούλα Τζήμα, με ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους και καλύτερες μέρες και προκοπή για τον τόπο μας. Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η Ανθούλα Πετρίδου, που κέρδισε το φλουρί και μαζί και ένα αναμνηστικό δώρο.





2 σχόλια:

  1. Αυτοί όλοι είναι που πήραν το χρίσμα από τον Μητσοτάκη και κατέβηκαν στις εκλογές; Γιατί το μόνο που είδαμε για όλους αυτούς τους αυλικούς του Βοργιαζίδη είναι να τους πιάνουν με την γίδα στην πλάτη. Όλοι στον αγώνα για το βόλεμα!! Δάσκαλοι κάποιοι εξ αυτών που κάνουν αγώνα όχι για την πόλη αλλά για τα διευθιντιλίκια στα σχολεία!! Σύντομα τα νεότερα!!

    Δόν Παντσίτο Πιστόλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην χρησιμοποιεις πλέον άλλο αυτή την έκφραση και μην γράφεις ως ανώνυμος γιατί όλοι ξέρουν πια ποιοι είστε, έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό...κουρασατε τον κόσμο με αυτή την κακια και τη ζηλοφθονία... κοιτάξτε τις δουλειές σας...και αυτοί τις δικές τους, σιχαθηκαμε με τις γίδες...και τις παροιμίες σας... νομίζετε ο κόσμος ασχολείται μολά αυτά..έχει τον πόνο του

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ