Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είναι θέμα ψυχολογίας...

Ακόμα και οι πιο άσχετοι από το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά πως το να πετυχαίνεις ένα γκολ είναι και θέμα ψυχολογίας. Εκτός από την ικανότητα, το ταλέντο και την καθημερινή προπόνηση στο τελείωμα των φάσεων, ο επιθετικός θα πρέπει να είναι ψυχικά προετοιμασμένος και να πάρει την σωστή απόφαση
την κρίσιμη στιγμή. Εκείνα τα κλάσματα του δευτερολέπτου είναι τα πιο σημαντικά και αυτά που μπορούν να κρίνουν την πορεία μιας ομάδας. Σ' αυτό το σημείο στάθηκε και ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Τόνισε πως δεν μπαίνουν τα γκολ και αυτό έχει να κάνει με την ψυχολογία. Όπως είπε ο ίδιος, κατάφερε να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση των παικτών. Ας ελπίσουμε πως η Βέροια θα βρει αυτό που ψάχνει και να πετύχει επιτέλους μια εκτός έδρας νίκη, την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

1 σχόλιο:

  1. AS TO DEXTOUME KAI AYTO,,ALLA MEXRH PRHN 5 AGONISTIKES POS DEN EIXANE PSIXOLOGIKA OI PODOSFERHSTES ,,,,ALEFA EUGA KAI MHLHSE KATH SYNBENH THA TRELATHOUME DYLADH ,,PIA PSIXOLOGIA RIKSE TO TOPH STO PLEXTO KAI TELOS ,,STHS PROPONISHS POS TA BAZOUNE TA GKOL ,,,??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ