Quantcast

http://picasion.com/

Έπεσε ξύλο στο Μακροχώρι

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από τρεις ημέρες στο Μακροχώρι, όταν για άγνωστους λόγους, άτομα της περιοχής πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ξαφνικά και απρόσμενα άρχισαν να ακούν από τον δρόμο έντονες φωνασκίες, οι οποίες κατέληξαν σε επεισόδιο. Μέσα
σε λίγα λεπτά, η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου, με τους πρωταγωνιστές του συμβάντος να δείχνουν τις ικανότητές τους στην πάλη. Ευτυχώς, μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε η Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σταματήσει ο καβγάς. Με την ψύχραιμη στάση των οργάνων της τάξεως και με αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν, τα πνεύματα ηρέμησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, η διαμάχη ξεκίνησε λόγω οικογενειακών διαφορών. Το περιστατικό δεν συνεχίστηκε σε κάποια δικαστική αίθουσα, καθώς καμία από τις δύο πλευρές, δεν θέλησε να υποβάλει μηνύσεις.

7 σχόλια:

  1. Αντέ πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα αυτό να γίνει από τους φιλησυχους κατοίκους του Μακροχωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τοπική εφημερίδα δεν δώσει λεπτομέρειες .....θα μας αφήσετε ανημερωτους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΚΩΛΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτα να μαθεις τι γίνεται στη Βέροια καθε μερα και μετά μίλα

      Διαγραφή

    2. Οι χειροτεροι βλαχοχωριατες ειστε εσεις οι τσομπανοβλαχοι φασουλονταβαδες που φυγανε οι γονεις σας απο τους σταβλους ξεβρακωτοι αγραμματοι και σας γεμισανε κομπλεξ. Το παιζετε και ΄''πρωτευουσιανοι''τρομαρα σας σε μια επαρχιακη πολη των 50.000 χιλιαδων. Γελανε οι θεσ/νικεις και η Αθηναιοι χαχαχαχαχα

      Οι ''χωριατες'' δεν ειναι κομπλεξικοι, απο ΕΠΙΛΟΓΗ μενουνε στο μερος καταγωγης τους γιατι το γουσταρουνε και εχουνε το ΧΡΗΜΑ να κινειται η αγορα και ετσι δεν ψωμολυσσατε εσεις στην βεροια.

      Διαγραφή
  4. Nai re giati i protebousiano tis beroias den malonoun ka8e tris kai ligo to megalitero xorgio einai i beroia re

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ