Quantcast

http://picasion.com/

Άγιο είχε γυναίκα οδηγός στην Ημαθία - Κλαδιά την έσωσαν από πτώση σε κανάλι!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 στην Ημαθία, όταν ΙΧ ξέφυγε της πορείας του και παρολίγον να πέσει σε κανάλι. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Νησελούδι - Νησέλι του δήμου Αλεξάνδρειας, όταν η γυναίκα οδηγός, για άγνωστους μέχρι
στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί εκτός δρόμου. Ευτυχώς τα κλαδιά που υπήρχαν στην άκρη του δρόμου κατάφεραν να συγκρατήσουν το όχημα λίγο πριν αυτό πέσει στο παράπλευρο κανάλι και η γυναίκα κατάφερε να γλυτώσει χωρίς τραυματισμό, παρά μόνο με υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το alexandreia-gidas.gr που βρέθηκε στο σημείο:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ