Quantcast

http://picasion.com/

«Μαχαιριά» στην καρδιά της «Βασίλισσας», 0-2 από την Καβάλα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε άνοδο στην Super League 2, πέτυχε η Καβάλα στην έδρα της Βέροιας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Αντίθετα η ομάδα της Ημαθίας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και με μέτρια
εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας. Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, καθ' όλη την διάρκεια του ματς ήταν νευρικοί και χωρίς καθαρό μυαλό. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ και μοιραία δέχθηκαν μια εντός έδρας ήττα που τους φέρνει μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι χρυσοί σκόρερς για την Καβάλα ήταν ο Γαβριηλίδη (60') με καρφωτή κεφαλιά και ο Ορφανίδης (93'), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.




ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Πέντα (54' Κανούλας), Ζούρκος Ν., Σιμόνι, Πασάς.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός (78' Αρναούτογλου), Στίκας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Σκαθαρούδης (70' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας)


Δείτε τα δύο γκολ της αναμέτρησης:


8 σχόλια:

  1. Γειά σου Γεωργιάδη ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ σε βλέπω να καταντας σαν τον φίλο σου τον Καλαϊτζίδη χωρίς ομάδα γελοιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αυτόν προπονητή η ομάδα μάλλον.... Θα σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πω Φίλοι μου ότι ο κόουτς είναι αυτος που είναι(οχι για την βεροια μας ομως)....Αυτός ο τεχνικος διευθυντης στο απυρόβλητο θα μεινει;;;Έχει και μάλιστα μεγαλες ευθύνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOPE O ALEFAS PROXTHES DEN KERDAS TO XORIO ,,TELIOSES ,,,THN EUTHINH THN EXH O PROPONITHS POLH XLIAROS ,,EIDES TON PROPONITH THS KABALAS ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ προβλέψιμο παιχνίδι απο τα χαφ.Μόνο πάσες στα σίγουρα πλάγια και πίσω.Καμία δημιουργία.Μια κάθετη πάσα σε όλον τον αγώνα δεν είδαμε.
    Πώς θα φτάσει η μπάλα μπροστά βρε λεβέντη μου? Με πάσες πλάγια και πίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθησα να δω τον αγώνα στην τηλεόραση γιατί στο γήπεδο δεν πατάω.. Χωριό η Βέροια.. Τι κατάντια είναι αυτή.. Σαν λουγκρες ντυμένη η ομάδα, τι χρώματα ήταν αυτά, ποιος ηλιθιος σκέφτηκε να ντύνετε έτσι η ομάδα..στον μαρασμό της πόλης ακολουθεί και η ομάδα.. επαρχία για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην το ψάχνετε το παιχνίδι ήταν στημένο, φορτώθηκε πολύ το 2
    Όλη η πιάτσα μιλάει βγήκαν πολλά λεφτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ