Quantcast

http://picasion.com/

Εργαζόμενοι της ΕΒΖ Πλατέος: «Πολιτικό σκάνδαλο το κλείσιμο του εργοστασίου»

Το Σωματείο Έκτακτων Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του Εργοστασίου Ζαχάρεως Πλατέος απέστειλαν την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας: «Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες με την παρούσα επιστολή στα Μ.Μ.Ε που αποστέλλουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του εργοστάσιου Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς και της βεβήλωσης υλικών που γίνεται μέσα σε αυτό, με την υπογραφή του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη αφού αθέτησε την υπόσχεσή του ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες αυτή τη στιγμή διανύουμε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της Ημαθίας αφού ΧΑΡΙΣΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τον ιδρώτα των αγροτών και εργαζομένων. Καλούμε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων που αρμόζει για την ανάπτυξη της Ημαθίας, να αφήσουμε όλοι της πολιτικές-κομματικές ταυτότητες και να αγωνιστούμε για την επαναλειτουργία της βιομηχανίας.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στους αγρότες και εργαζόμενους στον αγώνα που κάνουμε, φτάνει ποια το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας, είμαστε συνυπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Ημαθίας».

6 σχόλια:

  1. να μην καλείτε κανέναν!!
    να παιρνουμε φορα ολοι μαζι και να βαραμε τα κεφαλια μας στα ντουβαρια για να βαλουμε μυαλο αφου τετοια ντουβαρια ψηφιζαμε 30-40 χρονια!
    ο αδωνις μονο μας φταει τωρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωαδια,
    Να μάθετε να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "ΑΡΙΣΤΟΙ" αποφάσισαν για την ΕΒΖ τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν χρεοκοπεις-φαλιριζεις, ο δανειστης σου δεν κοιταζει να σε σωσει αλλα να σου παρει οτι εχεις και δεν εχεις αγαπητε συντροφε,συνελληνα,πατριωτη,συναγωνιστη, αγροτη. ετσι εχει συμβει και με αυτα τα εργοστασια ζαχαρης μας τα πηραν - κλεισαν για να μην εχουν ανταγωνισμο στα δικα τους που τα δουλευουν σε διαφορα μερη της ευρωπης. τωρα εσυ και εγω ας κυνηγάμε τον καθενα υπουργο γεωργιας , οικονομιας, αναπτυξης κτλ. τον εαυτο μας να κυνηγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ