Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Ιωαννίδου

Νέο ζευγάρι κυκλοφορεί στην Ελληνική ShowBiz το τελευταίο διάστημα και μάλιστα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα προδίδουν ότι είναι και full in love. Πρόκειται για την Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου, το μοντέλο και παίκτρια του πρώτου κύκλου του GNTM και τον γοητευτικό σύντροφό της, Πάνο Παπαχρήστου. Να σου θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον νεαρό επιχειρηματία που είχε ειδύλλιο και με τη Μέγκι Ντρίο, όταν η τελευταία αποχώρησε από το reality μοντέλων. Οι δυο τους πρόσφατα απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν σε βραδινό κέντρο και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, μη κρύβοντας τον έρωτά τους. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι, με το ζευγάρι να φαίνεται στα καλύτερά του.

4 σχόλια:

  1. Πολλά σπασμένα κοντάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει το παλικάρι σώθηκε.χαχαχαχαχαχ.ευη πουλά τρελά στο λαό σου.χαχαχαχαααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι επιχειρηση εχει; Ετσι απλά για το τυπικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ae stin kina.haahahahah.re tha mas trelanoun oloi.mantili na klapsun den exun.ala t palikari pantos ta ine eutixiameno.stin telili afto metrai.hahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ