Quantcast

http://picasion.com/

«Σε προκαλώ να μου κάνεις μήνυση» - «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα του Παύλου Παυλίδη με τον Στέργιο Διαμάντη. Οι δύο άντρες, που εδώ και μήνες, βρίσκονται στο επίκεντρο, λόγω των δικαστικών διαμαχών μεταξύ τους, διασταύρωσαν για μια ακόμη φορά τα ξίφη τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της
ΔΕΥΑΒ, ο οποίος είπε πως είναι δεκτή η απόφαση του Δικαστηρίου που αθωώνει τον Παυλίδη, αλλά κρατάει τις επιφυλάξεις του για πολλά θέματα, προκαλώντας-παρακαλώντας μάλιστα τον επικεφαλής των «Συνδημοτών» να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Παράλληλα εξέφρασε και τα παράπονά του εις βάρος των τοπικών Μ.Μ.Ε. που δεν παρευρέθησαν στην ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του ΚΑΠΑ. Ο Παύλος Παυλίδης, παίρνοντας τον λόγο, του απάντησε πως έχει προσβληθεί η τιμή και η ηθική του και ότι θα τα πούνε στα δικαστήρια.

13 σχόλια:

  1. Διπλασιασμός του μισθού;
    Ήρεμα ρωτάω 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό το βιογραφικό του ΠΡΟΕΔΡΟΥ?Ήρεμα ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα πτυχιακα και τα μεταπτυχιακα ( εαν εννοούνται αυτα )δεν ειναι παντα εγγύηση για σπουδαίο και έντιμο έργο παντού. φυσικα ειναι καλα και χρησιμα αλλα να μη χανουμε και την ουσια της διοίκησης και της ηθικης σε ορισμενες θεσεις.

      Διαγραφή
    2. Ενώ του άλλου,ποιο είναι το βιογραφικό του;

      Διαγραφή
  3. Πόντιος εναντίον Βλάχου.
    Ο ένας ξεροκέφαλος, ο άλλος εγωϊστής πεισματάρης.
    Γουστάρω κόντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διαμάντης απ'όπου κι αν πέρασε άφησε έργο, εργάστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια, τιμάει και το ευρώ που παίρνει. Εχει μάθει και στα πολλά και στα λίγα. Μα πάνω απ'ολα δίκαιος! Οσο για τα μακριά βιογραφικά το πιο σημαντικο σε τετοιες θεσεις που αναλαμβανουν οι αιρετοι ειναι:τιμιοτητα, εργατικοτητα, ηθος κι απ αυτα μπορει να γεμισει σελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τη διαφορα οτι ο βλαχος εχει μπεσα και τιμαει τα παντελονια που φοραει κι οταν χρειαστει αναγνωριζει τα λαθη του κι αναλαμβανει τις ευθυνες του στα ισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν επαιρνε τα 600 ευρω στο ΚΑΠΑ δεν ειδαμε ομως να το επιβραβευσε κανεις και με τεραστιο φορτιο δουλειας κι ευθυνων. Και με τι ηθος!! και τεραστιο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη, αλλά άκουσα στο βίντεο ότι το δικαστήριο δέχτηκε ότι προμηθεύτηκαν τους χλωοτάπητες και τους αποθήκευσαν στο ΕΑΚ από το οποίο κλάπηκαν. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κλοπή αυτή υπήρξε ή μας παρουσιάζουν ότι θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας είναι ο Διαμάντης! Άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής! Εφόσον βάλανε ορκωτούς λογιστές στο ΚΑΠΑ να κάνουν έλεγχο και προέκυψαν στοιχεία, όφειλε να καταφύγει στη δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Και μπράβο του που το έκανε, άλλοι δεν θα είχανε τα κότσια να το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν ειναι να διαλευκανουμε μια υποθεση κατηγοροντας αθωους και στέλνοντάς τους στα δικαστηρια για καμια 5ετια κατι δεν παει καλα.
      καταφυγη στη δικαιοσύνη κανει αυτος που αδικείται καταφορά και πεντακάθαρα και εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται.
      εαν ειναι η διαλευκανση υποθεσεων να γινεται με τετοιες διαδικασιες...

      Διαγραφή
    2. Οι χλωοτάπητες τελικά τί έγιναν; Γιατί αν κλάπηκαν όπως λέγεται, έπρεπε να ψάξουν τους ενόχους. Δεν μπορεί να λείπουν πράγματα από αποθήκες του δήμου και μην έχει γίνει αναφορά στην αστυνομία ή έστω κάποια μήνυση. Εκτός αν το ανακάλυψαν τώρα ότι κλάπηκαν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ