Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια Vs ΠΑΣ: Με στόχο την πρόκριση στους 16

Θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ
Στο πρώτο ματς που έγινε στα Γιάννινα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τη Βέροια με γκολ στο 49’ του Γιώργου Παμλίδη. Αύριο είναι ο αγώνας ρεβάνς στην Ημαθία, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα προσπαθήσει να διασφαλίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά να κερδίσει και το
παιχνίδι για να σιγουρέψει την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως πρόκληση και θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Το ματς είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα OTEsport. 

Ενδεχομένως ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης να κάνει μια μικρή ανανέωση του ρόστερ, για να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα. 

Στη Βέροια, επειδή το σκορ 1-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, θα παίξουν αρκετοί βασικοί για να εξασφαλιστεί η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Το Κύπελλο αποτελεί πάντα πρόκληση για διάκριση και οι παίκτες της Βέροιας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να την κερδίσουν.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί του Πλατανιά, που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση. Είναι σε καλό φεγγάρι και θα συνεχίσει τις επιτυχίες, με σημείο αναφοράς το πρωτάθλημα, χωρίς να λέει όχι και στο Κύπελλο. Σήμερα θα δουν αν οι Αποστολόπουλος και Καρτάλης είναι σε θέση να αγωνιστούν με τη «Βασίλισσα», αφού στο προχτεσινό ματς έμειναν εκτός αποστολής, λόγω προβλημάτων που είχαν στους προσαγωγούς. Η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι και στη συνέχει θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. 

Η Βέροια είναι στη Φούτμπολ Λιγκ, την 3η στη σειρά επαγγελματική κατηγορία και προχθές κέρδισε στην έδρα της την Καλαμάτα με σκορ 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ