Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λέιζερ Αποτρίχωσης - Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια;

Η εφαρμογή συνεδρίων λέιζερ πρέπει να έχει σαν στόχο την ριζική απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Αυτό πραγματοποιείται μέσω μιας μικρής έκρηξης που συμβαίνει στο θύλακα με αποτέλεσμα την καταστροφή του. Με την επιθυμητή ψύξη στην επιφάνεια του δέρματος προστατεύεται η επιφάνεια από πιθανούς ερεθισμούς ή εγκαύματα. Υπάρχουν πολλών ειδών μηχανήματα όπως η φωτόλυση, τα διοδικά λέιζερ, τα λέιζερ τύπου Αλεξανδρίτη. Στην Ιατρική Εταιρία AS PLASTIC SURGERY & LASER CENTER by Achilles Chantes, έχουμε καταλήξει ότι τα τύπου Αλεξανδρίτη λέιζερ είναι μακράν τα πιο αποδοτικά, γιαυτό και θα τα αναλύσουμε περαιτέρω.

Μηχανισμός λειτουργίας λέιζερ Αλεξανδρίτη

Ο Αλεξανδρίτης που υπάρχει σαν στοιχείο στις λυχνίες του μηχανήματος, διεγείρεται μέσω παροχής ρεύματος. Κατά την αποδιέγερση εκπέμπεται στοχευμένη ακτινοβολία εκλεκτικά στο μήκος κύματος 755nm. Η ακτινοβολία αυτή έχει συγγένεια μεγάλη κυρίως με την μελανίνη. Έτσι κατά την εκπομπή της απορροφάται εκλεκτικά από το κομμάτι της τρίχας που βρίσκεται μέσα στον θύλακα, καταστρέφοντας τον.

Είναι επικίνδυνο;

Είναι απόλυτα ασφαλές γιατί δεν αλληλεπιδρά με κάτι άλλο στο σώμα μας. Σε ενδεικτικό άλλο παράδειγμα, αν χτυπήσουμε με το λέιζερ μια λευκή κόλα χαρτί, δεν αναπτύσσει καν θερμοκρασία!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ;

Όσο πιο άσπρο είναι το δέρμα και πιο μαύρη η τρίχα, τόσο πιο μεγάλες οι εντάσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο μηχάνημα με αποτέλεσμα το καλύτερο αποτέλεσμα! Ενδεικτικά μπορεί 4 με 8 συνεδρίες σε ένα ιδανικό δέρμα να είναι αρκετές!

Επίσης η περιοχή παίζει ρόλο καθώς κάποιες περιοχές είναι περισσότερο ορμονοεξαρτώμενες όπως το πρόσωπο.

Όταν τελειώσω, καθαρίζω από τρίχες για πάντα;

Θα χρειάζεται περιστασιακά να γίνονται κάποια ελάχιστα τοπικά χτυπήματα σαν συντήρηση με ελάχιστη χρέωση. Το σώμα μας έχει βλαστοκύτταρα να οποία στο πέρας του χρόνου εξελίσσονται προς κάποια μορφή κυττάρου που μπορεί κάποιες φορές να είναι κύτταρο που παράγει θυλάκιο τρίχας.

Ποια η ιδιαιτερότητα του δικού σας μηχανήματος που το κάνει πιο αποδοτικό;

•Η διεισδυτικότητα της ακτινοβολίας σε μεγαλύτερα βάθη ώστε να καταστρέφεται ο θύλακας και όχι τα επιφανειακά τμήματα.

•Η υψηλή ένταση της στοχευμένης ακτινοβολίας που δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.

•Η πιο αποδοτική ψύξη στην επιφάνεια του δέρματος

•Τα πολύ τακτικά σέρβις ώστε το μηχάνημα (2019) έτος παραγωγής να είναι πάντα σαν καινούριο !

Τι πρέπει να προσέξω τελικά;

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστείς μέχρι να τελειώσεις! Εκτός από την τιμή ανά συνέδρια πρέπει να σε απασχολεί εξίσου και ο αριθμός τους γιατί αλλιώς η αποτρίχωση γίνεται ένας κουμπαράς χωρίς τέλος! Στην Ιατρική Εταιρία AS PLASTIC SURGERY & LASER CENTER by Achilles Chantes εγγυόμαστε εμφανές αποτέλεσμα μετά από την πρώτη συνέδρια. Το αποτέλεσμα είναι τόσο εμφανές που μετά από μερικές συνεδρίες πέφτει σταδιακά και η τιμή!

Ακόμα δεν απαλλάχτηκες από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;...

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

2331023330 Ελήας 7, Βέροια
2310250715, Αγίας Σοφίας 16, Θεσσαλονίκη
2381400401, Δημοκρατίας 5, Έδεσσα
http://www.chantes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ