Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην πλατεία Δημαρχείου

Στήνεται το εορταστικό χωριό
Έφτασαν σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου τα υλικά με τα οποία θα κατασκευαστούν τα σπιτάκια για το χριστουγεννιάτικο χωριό που ετοιμάζει ο δήμος Βέροιας. Από το πρωί τα συνεργεία έστησαν αρχικά το Βιβλιοδετείο (το μεγάλο

σπιτάκι μπροστά από την πλαϊνή είσοδο του Δημαρχείου) και στη συνέχεια το Ταχυδρομείο (το πιο μικρό, ακριβώς απέναντι). Η βροχή που πέφτει ασταμάτητα από νωρίς το απόγευμα δυσκόλεψε και σταμάτησε στη μέση τις εργασίες, οι οποίες -καιρού επιτρέποντος- θα συνεχιστούν αύριο, με το «χτίσιμο» του Ζαχαροπλαστείου, ώσπου το θεματικό χωριό να πάρει σιγά σιγά την τελική του μορφή. 
Το μικρό και γεμάτο γλύκα και αρώματα Χριστουγέννων χωριό, θα ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στην είσοδο του χριστουγεννιάτικου χωριού θα είναι και η αφετηρία του χριστουγεννιάτικου τρένου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, που θα κόβει δωρεάν βόλτες στο κέντρο της πόλης από την Παρασκευή 13/12 και για όλη τη διάρκεια των εορτών (δείτε εδώ το πρόγραμμα).
Βέβαια, στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, θα «πεταχτούμε» μέχρι το πάρκο της Ελιάς, όπου ο δήμος Βέροιας θα ανάψει και επίσημα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με συναυλία του Πάνου Μουζουράκη. Πάρτε μια γεύση από το θεματικό χωριό στην πλατεία Δημαρχείου:






3 σχόλια:

  1. Η χαρά του αδέσποτου σκύλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 75.000 ευρώ για αυτές τις βλακείες!! Είναι τυχεροί που δεν υπάρχει αντιπολίτευση να τους κάνει μία μήνυση και να τρέχουν στον εισαγγελέα για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος!! Η Βέροια έχει γίνει το βασίλειο του κιτσαριού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμερικανοποίηση των Χριστουγέννων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ