Quantcast

http://picasion.com/

Η κόντρα Μαρκούλη-Παλουκίδη, ο «Κασιδιάρης» και η αντίδραση της Μπατσαρά

Τι κι αν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κύλησε σε ομαλούς τόνους, μια τοποθέτηση του Κώστα Παλουκίδη ήταν αρκετή, ώστε να ανάψουν και πάλι τα αίματα. Ο γνωστός μηχανικός, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε για το πρόσφατο αντικουμουνιστικό ψήφισμα του Δ.Σ., που ο ίδιος είχε καταψηφίσει. Εκείνη η
απόφασή του είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Μαρκούλη, ο οποίος αποχωρώντας είχε δηλώσει «Καθίστε εσείς εδώ με τους Ναζί» (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). 

Ο κ. Παλουκίδης, έστω και ετεροχρονισμένα, του απάντησε: «Μέσα σ΄αυτήν εδώ την αίθουσα ακούστηκαν ύβρεις επί του προσωπικού περί φασιστών και νεοναζί. Τις επιστρέφω όλες. Φασίστες υπάρχουν λόγω τέτοιων συμπεριφορών. Μέχρι και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν αντέδρασε, όσο εσείς κ. Μαρκούλη. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι θέλω να προσφέρω στον τόπο μου. Πραγματικά, λυπάμαι για τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της «Προτεραιότητας στον Πολίτη», ο οποίος του απάντησε: «Στον δήμο Αθηναίων, όταν μιλάει ο Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκλέχθηκε, όλοι αποχωρούν από τα έδρανα. Το ότι εμείς καθόμαστε, εδώ, σημαίνει ότι τα όρια της αντοχής μας είναι μεγάλα».

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Μαρκούλη έφερε τις σφοδρές αντιδράσεις τόσο της Γεωργίας Μπατσαρά, η οποία του είπε σε έντονο ύφος πως «εδώ μέσα δεν υπάρχουν Κασιδιάρηδες», όσο και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος δήλωσε θιγμένος από την τοποθέτηση αυτή. 

3 σχόλια:

  1. Oὔτε στό μικρό δαχτυλάκι δέν φτάνει τόν Κασιδιάρη ὁ συφερτός τῶν συνθετονομασιτῶν σκοπιανοτσολιάδων καί λαθρολάγνων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι δήθεν δημοκράτες που χάνονται εκεί στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου μας έχουν καταστρέψει ως Ελλάδα. Με την ανοχή τους και τις δήθεν δημοκρατικές τους απόψεις αλλοίωσαν, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την ελληνική συνοχή, και τα ελληνικά ιδεώδη, αφού αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί=αριστεροί ουδέποτε στήριξαν, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, παρά εκτελούσαν πειθήνια τις εντολές του Στάλιν και των δορυφόρων του. Σχετικά με τον προλετάριο Μαρκούλη τον ''καμαρώνουμε'' που κάθε Σαββατοκύριακο βγάζει την καλογυαλισμένη JAGUAR από το γκαράζ του και την κυκλοφορεί για να τον θαυμάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Παλουκιδη!
    Χωρίς ξύλινο λόγο,
    Μιλάει την γλώσσα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ