Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Στόχος της Βέροιας η άνοδος»

Ήταν αναμφίβολα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Για τον Κώστα Γεωργιάδη, τον νέο προπονητή της Βέροιας, η αναμέτρηση με την Καλαμάτα ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι. «Κάθε αρχή είναι και ιδιαίτερη», δήλωσε αρχικά μέσω της «Μetrosport» για τον αγώνα του Σαββάτου (30/11) κόντρα στην Καλαμάτα. «Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων της Βέροιας ήταν πολύ ζεστή. Με έχουν αγκαλιάσει από την αρχή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα παιδιά του τεχνικού τιμ, που έμειναν, αφού με βοήθησαν σημαντικά. Όπως και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι τους, το έκαναν πιο εύκολο».

«Αφετηρία...»

Είχε άγχος στην πρεμιέρα; «Ήταν μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Άλλωστε, αισθάνθηκα σαν να ήμουν χρόνια», τόνισε ο Γεωργιάδης και συμπλήρωσε, με αφορμή τα συναισθήματά του μετά από τη νίκη με 2-0. «Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού ήταν περίεργη εβδομάδα. Ιδιαίτερη, γιατί συν τοις άλλοις είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον πρώην προπονητή, ο οποίος ήταν στη Βέροια για 1,5 χρόνο, ενώ είχαμε απέναντι μας και έναν δύσκολο αντίπαλο». 

Πώς θα χαρακτήριζε το αποτέλεσμα; 

«Ήταν η αφετηρία για να πατήσουμε πάνω σε αυτή. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να αλλάξουμε με τα αποτελέσματα ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδας».

«Επιπλέον κίνητρο»

Ο ίδιος γνώριζε εξ αρχής ότι οι στόχοι πρέπει να είναι υψηλοί. Στη Βέροια, λογικό είναι, να επιδιώκουν την άνοδο. «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Μία ομάδα, όπως η Βέροια, με ιστορία, δυναμική και κόσμο έχει ως στόχο την άνοδο. Αυτό μου δημιουργεί επιπλέον κίνητρο για επιπλέον δουλειά, για να προσφέρω και εγώ ότι είναι δυνατό για να πετύχουμε αυτόν τον υψηλό στόχο», ήταν τα λόγια του Γεωργιάδη.

«Μεγάλη μου τιμή και χαρά»

Ο ίδιος κλήθηκε να πάρει άμεση απόφαση. Έπρεπε να αποχωρήσει από μία ομάδα, χωρίς να τον απομακρύνουν και να επιλέξει μία άλλη με διαφορετικούς στόχους, πιο υψηλούς. «Ήταν δύσκολη απόφαση», απάντησε ευθύς αμέσως ο 39χρονος προπονητής. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεχάσει τους ανθρώπους του Π.Ο. Τρίγλιας.

«Τους ευχαριστώ ειλικρινά, έναν-έναν, από τα βάθη της καρδιάς μου. Προσωπικά και ιδιαίτερα τον κ. Ευγενίου (χρηματοδότης της ομάδας) για τη μεγάλη τιμή, την οποία μου έκανε πριν από 1,5 χρόνο, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης, τους κ.κ. Σγουρή και Στεφανίδη. Ήταν χαρά μου, που συνεργάστηκα μαζί τους. Δέθηκα με τους ανθρώπους της Τρίγλιας, όπως και με την ομάδα, ενώ πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Ωστόσο, πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε ένας νέος, με μεγαλύτερη προοπτική», υποστήριξε ο νυν τεχνικός της Βέροιας.

Για τον Γεωργιάδη το εγχείρημα της Βέροιας είναι το τρίτο προπονητικά ως πρώτος τεχνικός. Είχε αναλάβει τον Αγροτικό Αστέρα στη δεύτερη κατηγορία (2015-16 με 15 παρουσίες στον πάγκο). Στην Τρίγλια ήταν μέχρι πρότινος, έχοντας καταγράψει 38 παρουσίες, τόσο στη Γ’ Εθνική, όσο και στη φετινή Football League. Πλέον, είναι στη Βέροια, ενώ θα πρέπει να καταγραφεί ότι έχει διατελέσει και άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Απόλλωνα Πόντου για δύο χρόνια. Σε 54 επίσημα ματς ως πρώτος προπονητής μετρά 28 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ