Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλή η τεχνολογία, αλλά σαν το βιβλίο δεν έχει

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προέβη Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ στη Βέροια. Η πρόεδρος και αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα μαζί με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ, με αφορμή τις άγιες ημέρες των εορτών που πλησιάζουν, έδωσαν ραντεβού το Σάββατο το πρωί στο ισόγειο του Δημαρχείου, προκειμένου να
δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για τα παιδιά και όχι μόνο. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να συγκεντρωθούν βιβλία για καλό σκοπό. Ο σκοπός είναι να δοθούν σε σχολικές βιβλιοθήκες και κοινωνικές δομές του Δήμου Βέροιας. Ομολογουμένως, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, καλή και λειτουργική η τεχνολογία, αλλά σαν το βιβλίο δεν έχει!


3 σχόλια:

  1. Έτσι ειναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου; με μια χούφτα βιβλία;
    Μήπως είναι άλλη μία απεγνωσμένη προσπάθεια των ίδιων ανθρώπων να δείξουν έργο και κοινωνικό πρόσωπο;

    "Με πορδές δεν βάφουμε αυγά" το είπε ο Λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εν λόγω δεν άνοιξαν στη ζωή τους Ούτε μισό βιβλίο...γι αυτές η μία χούφτα είναι ο 13ος άθλος του Ηρακλή- κι αυτός στη σφαίρα του μύθου.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ", ΤΑ "ΧΑΖΟΜΠΑΖΑΡ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΚΑΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ".
    ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ "ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ" ΣΤΙΣ "ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΕΙΣ" ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ