Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το trend στα παντελόνια που το θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα

Λίγη λάμψη παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
Όλο το χρόνο φοράμε chinos, jeans, φαρδιές παντελόνες με πιέτες σε ανδρόγυνο στυλ, ψηλόμεσα που έχουν την αισθητική της δεκαετίας του ’80, leggings από vinyl ή δέρμα αλλά και καρό ή ριγέ crop pants που είναι ιδανικά για nerdy looks. Γενικά όλο το

χρόνο φοράμε παντελόνια οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό τα Χριστούγεννα. Μόνο που αυτήν την περίοδο έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε ένα twist σε αυτήν την ενδυματολογική μας εμμονή και έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ultra-glamorous σύνολα φορώντας πάλι παντελόνι. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε στυλ παντελονιού, αλλά ένα παντελόνι με παγιέτες σαν και αυτά που θα δεις στην παρακάτω gallery. Αυτό το είδος είναι ό,τι πρέπει για εσένα που λατρεύεις την έξτρα λάμψη στο ντύσιμό σου αλλά θες και μία νότα δυναμισμού στα επίσημα outfits σου. Τα sequin pants συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα, πουλόβερ ακόμα και φούτερ ή basic T-shirts και δεν χάνουν τίποτα από την εντυπωσιακή φύση τους. Το αντίθετο: βοηθάνε στο να δημιουργήσεις mix&match σύνολα,, φρέσκα και στυλάτα που θα ξεφεύγουν από τα κοινότυπα φορέματα με παγιέτες που βλέπεις παντού γύρω σου αυτές τις μέρες.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ