Quantcast

http://picasion.com/

Ιωαννίδου: Καυτά φιλιά με τον πρώην της Μέγκι

Πώς αντέδρασε η πρώην φίλη της
Μια αποκάλυψη για τον νυν σύντροφο της Εύης Ιωαννίδου, της πρώην παίκτριας του πρώτου GNTM, έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε», σοκάροντας την Μέγκι Ντρίο. Η καλλονή από τη Βέροια διατηρεί σχέση με τον Πάνο Παπαχρήστου, όπως όλα
δείχνουν, καθώς εθεάθηκε να ανταλλάζει φιλιά και αγκαλιές μαζί του σε νυχτερινό κέντρο. Η Μέγκι Ντρίο, που υπήρξε συμπαίκτρια της Εύης και φίλη της όσο ήταν στο περσινό παιχνίδι, γνωρίζει τον Πάνο Παπαχρήστου, αφού και αυτοί διατηρούσαν ερωτική σχέση στο παρελθόν.
Η Μέγκι και η Εύη δεν μιλάνε πια, όπως έχουν αποκαλύψει τον τελευταίο χρόνο οι ίδιες, φαίνεται, ωστόσο, πως έχουν κοινό γούστο στους συντρόφους.

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. και μασ νοιαζει τι κανει η Ιωαννιδου. νεο κοριτσι ειναι οτι θελει μπορει να κανει.υπαρχουν σοβαροτερα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η κοπέλα δεν έχει να επιδείξει τίποτα ως έργο, και προσπαθεί να διατηρηθεί στην επικαιρότητα με οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστεί ο νους της. Είναι ήδη ''καμένο'' χαρτί εδώ και πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ