Quantcast

http://picasion.com/

Επιτέλους! Ήρθε το Περίπτερο Delivery στη Βέροια

Χωρίς χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία Τηλ. 2331065846 - 6987858100
Μια ολοκαίνουργια υπηρεσία, η οποία αναμένεται να αποτελέσει την καταναλωτική μανία των Βεροιωτών φέρνει το Περίπτερο που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο «Μακεδονία» στους Λαδόμυλους. Από το πρωί
μέχρι το βράδυ, ότι θέλετε, με μια απλή κλήση στα: 2331065846 - 6987858100, θα έρχεται σε λίγα λεπτά στον χώρο σας. Και όλα αυτά χωρίς χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Τσιγάρα, εφημερίδες, σοκολάτες, αλκοολούχα ποτά, χυμούς, γαριδάκια, γάλα, μπισκότα, γιαούρτια, ρετσίνες, κρασιά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, μπύρες, καραμέλες, προφυλακτικά και γενικότερα όλα τα προϊόντα περιπτέρου, μ' ένα απλό τηλ. έρχονται στον χώρο σας.


Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινείστε μέσα στο κρύο, ούτε να βγαίνετε αργά το βράδυ έξω από την οικία σας. Το Περίπτερο Delivery ήρθε και είναι στην διάθεσή σας. Ότι ώρα θέλετε, όποια ημέρα την εβδομάδα. Με λίγα λόγια, η λαϊκή ρήση «γυναίκα, πάω για τσιγάρα» πλέον έλαβε τέλος!

Ενδεικτικά δείτε ορισμένα προϊόντα που μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία:






























8 σχόλια:

  1. Τα προφυλακτικα γιατί δε τα χει φωτο; αφου τα γραφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν σου ανοίγει η όρεξη μόλις τα δεις

      Διαγραφή
  2. Αφήστε τα "βλα..δει" σχόλια και παινέψτε την πρωτοπόρα αυτή ενέργεια του περιπτερά. επιβραβεύστε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται και ανεβάζει ένα βαθμό την εξυπηρέτηση. Θα του βγει και να δείτε που αργά ή γρήγορα θα απλωθεί επιχειρηματικά, διότι έπιασε το νόημα της εποχής. Περισσότερη εξυπηρέτηση χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό. Σε νησί που βρέθηκα κάποτε για σεζόν το delivery ήταν τρόπος ζωής. Τότε εδώ μόνο γνωστή αλυσίδα καφέ είχε εξελιχθεί σε ήδη πέραν του φαγητού. Μου είχε κάνει εντύπωση όχι μόνο σε περίπτερα, παντοπωλεία, φούρνους, κάβες, στα πάντα. Μπράβο.

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΜΕΝΩ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Κόψε κάτι. Σε ποιο νησί δούλευες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να σου φαίνεται ψέμμα, φίλε, αλλά είναι αλήθεια. Στην Νάξο δούλεψα. Αν είχα δίπλωμα για μηχανάκι, θα έκανα κι εγώ τον ντελιβερά εκεί.

      Διαγραφή
  4. 2 χρόνια στη Χώρα και 1 στο Φιλότι ,τέτοιο πράγμα δεν είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ