Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων το «Voice» - Δείτε τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η νύχτα της Ημαθίας. Τα μπουζούκια στη Βέροια αποτελούν σημαντικό κομμάτι στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Είναι πλέον γεγονός ότι τα βράδια μας αποκτούν άλλο νόημα στο «Voice», το οποίο αναλαμβάνει το κέφι μας ως προσωπική του υπόθεση και υπόσχεται μοναδικές νυχτερινές εμπειρίες. Το κοινό της πόλης το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης και ξεσηκωτικής εμπειρίας ψυχαγωγίας.
Στο «Voice» φιλοξενούνται μερικά μόνο από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα της Βορείου Ελλάδος. Αυθεντικές λαϊκές φωνές, με πληθωρική σκηνική παρουσία. Μέσα από ένα πρόγραμμα απόλυτης διασκέδασης και γνήσιας και αυθεντικής ψυχαγωγίας, κανείς δεν φεύγει από το μαγαζί χωρίς να τραγουδήσει και να χορέψει!
Ένα είναι σίγουρο, πως και αυτά τα Χριστούγεννα, η διασκέδαση θα χτυπήσει «κόκκινο» στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Δείτε τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου: 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ