Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η φαντασίωση των ανδρών της Βέροιας

Φέρτε τα υπογλώσσια
Ήρθε στη Βέροια για λίγες ημέρες και προκάλεσε αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό της πόλης. Έτρεξε σε μαραθώνιους, βγήκε στην Αγορά, ήπιε τον καφέ της στο πάρκο της Ελιάς, ενώ το βράδυ βολτάρισε στα μπαράκια της οδού Έλλης. Έβγαλε
αμέτρητες selfies, τις οποίες ανέβασε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αισθάνεται την Ημαθία σαν δεύτερο σπίτι της και δεν το κρύβει. 

Μετά λοιπόν την παρουσία της στη Βέροια η Ασημίνα Ιγγλέζου αποφάσισε να τινάξει την Χριστουγεννιάτικη μπάνκα στον αέρα. Η ξανθιά καλλονή αφιέρωσε έναν γιορτινό χορό που ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα στους χιλιάδες θαυμαστές της. 

Το καυτό μοντέλο μέσα στο δωμάτιο ενός ξύλινου σαλέ χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού «All I Want For Christmas is You» της Mariah Carey φορώντας μόνο τα εσώρουχά της! 

Η κάμερα κατέγραψε κάθε κίνηση της ξανθιάς σεξοβόμβας που δίνει άλλο νόημα στα φετινά Χριστούγεννα και δεν αφήνει περιθώρια για πολλές κουβέντες. Πανέμορφη, καλλίγραμμη και σέξυ. Απολαύστε την:


7 σχόλια:

  1. Ευγε απο το κακο στο χειροτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήπιε καφέ και περπάτησε στη Βέροια. Μη λες άλλα! Μου εγινε φαντασίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο σημαντικό ερώτημα για τη δουλειά σου δεν είναι «πόσα παίρνω». Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι «σε τι εξελίσσομαι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία είδηση....χαχχααα ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνω από όλα καλό κορίτσι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ