Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη γιόρτασε το ΚΕΜΑΕΔ

Την ετήσια μουσικοχορευτική του παράσταση, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 1/12 στο Χώρο Τεχνών, το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ). Η φετινή παράσταση ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στον
μεγάλο Έλληνα στιχουργό Μανώλη Ρασούλη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου προσέφερε στον Σεβασμιώτατο έναν πίνακα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά του Κέντρου με το λιμάνι της Σμύρνης, για να του θυμίζει την Μικρασιατική καταγωγή του και του ευχήθηκε με την ευκαιρία της εορτής του Χρυσού Ιωβηλαίου (50 χρόνια) Ιερωσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια) Αρχιερωσύνης του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την στήριξη της Εκκλησίας στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούνε.
Την επιμέλεια της παράστασης είχε η Ελένη Αναγνώστου και τις χορογραφίες η Μελίνα Παπαδοπούλου, ενώ τραγούδησαν οι: Ναταλία Ρασούλη, Κυριακή Δαμάσκου, Κωνσταντίνος Στεφανής, Θάνος Ματζίλης και Γιώργος Μπελίρης. Συμμετείχαν η Ορχήστρα «Ρυθμός», ο Μαέστρος Νίκος Χιώτογλου, η Σχολική Χορωδία Βέροιας και η Χορωδία ΑΙΓΕΣ Βεργίνας. Δείτε φωτογραφίες:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ