Quantcast

http://picasion.com/

Τελετή ανάληψης στον ΕΛΓΑ: Πρόεδρος ο Λυκουρέντζος, στο Δ.Σ. ο Γιαννακάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ. Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο 
Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Συνεταιρισμών Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης, ο οποίος θα είναι μέλος του Δ.Σ. Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται και ο νέος Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Νικόλαος Δούκας. 
«Ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, που είμαι σίγουρος ότι θα παράξει σημαντικό έργο με στόχο την ισχυροποίηση του κεντρικού φορέα ασφαλιστικής κάλυψης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων στην Ελλάδα, τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος των ασφαλισμένων και την παράλληλη οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων ενεργητικής προστασίας των καλλιεργειών. Οι θερμότερες ευχές μου συνοδεύουν τη νέα Διοίκηση καθώς και η δέσμευσή μου ότι θα βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων επ’ ωφελεία του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής. Ένας κόσμος που τα τελευταία χρόνια επλήγη πολλαπλώς από τις συνεχείς καταστροφές σε φυτικό, ζωικό, πάγιο και έγγειο κεφάλαιο των αγροτικών του εκμεταλλεύσεων κυρίως λόγω των θεομηνιών και των δυσμενών καιρικών φαινομένων και έχει ανάγκη διαρκούς και ουσιαστικής στήριξης» τόνισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

2 σχόλια:

  1. Ρουσφέτια και βολέματα με παχυλούς μισθούς. Αηδία έχει καταντήσει πια. Ο κόσμος να καίγεται οι Γκρούεζες εκεί να ρουφάνε τα ευρώ. Λες και δεν γίνεται να τοποθετούνται αξιοκρατικά οι άνθρωποι σε τέτοιους οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπινγκο!! οσο και να εισαι, παρε βαλιτσες και χαιρετα τους δικους σου. ελπις καμια

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ