Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόταση 8.000.000 ευρώ δέχθηκε για τον Άρη ο Καρυπίδης - Τι απάντησε;

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έκανε επίσημη πρόταση στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την αγορά της ΠΑΕ Αρης, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95,5. Μεταξύ των δύο ανδρών έγιναν δύο ραντεβού. Στο πρώτο, ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Αρης. Στο δεύτερο ραντεβού, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ο κ. Μονεμβασιώτης κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ προς τον κ. Καρυπίδη.
Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ήταν κατ΄ αρχήν αρνητικός χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό αφορά το ύψος της πρότασης Μονεμβασιώτη ή την πρόθεσή του να μην πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Αρης. Ο κ. Μονεμβασιώτης έχει ένα πολύ ισχυρό επιχειρηματικό προφίλ, ενώ η εταιρία του συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης. Εκτός των άλλων έχει συζητήσεις με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και για την επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στην Κίνα.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ