Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολλή βροχή! Έριξε «καρέκλες» στα Ριζώματα

Άνοιξαν οι ουρανοί σε πολλές περιοχές της χώρας το προηγούμενο διήμερο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από το κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία «Γηρυόνης». Η περιοχή των έντονων βροχοπτώσεων σκέπασε μέρος της Πελοποννήσου, ειδικά την Κορινθία, έπληξε την Αττική (κυρίως τη Δυτική), μεγάλο
μέρος του Αιγαίου, τη Μαγνησία, αλλά και μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Ημαθία, η Χαλκιδική και η Πιερία. Μετά το μεσημέρι, χθες, ο «Γηρυόνης» έδωσε μεγάλους όγκους βροχής σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέχρι τις 17.30 της Δευτέρας, η συγκομιδή σε νερό βροχής εντός της ημέρας είχε φτάσει –σύμφωνα με το δίκτυο του ΕΕΑ–  τα 114 χιλ. στον Αγιο Παύλο Ημαθίας, τα 105 χιλ. στα Ριζώματα, τα 81 χιλ. στο Στρατώνι Χαλκιδικής. 
Το νερό που έπεσε χθες, Δευτέρα, ήρθε να προστεθεί σε πολλές περιοχές στις έντονες βροχοπτώσεις της Κυριακής, δυσκολεύοντας την απορρόφηση των υδάτων από το έδαφος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται όροι για πλημμυρικά φαινόμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ