Quantcast

http://picasion.com/

Ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων βασικός πυλώνας στην εθνική προσπάθεια για το άνοιγμα νέων αγορών

Για άλλη μια φορά ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων με έδρα τη Βέροια, είχε την τιμή να επιλεγεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να φιλοξενήσει κλιμάκια υπηρεσιακών παραγόντων από το εξωτερικό με στόχο το άνοιγμα νέων διεθνών αγορών για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα,
στο πλαίσιο επικείμενων διακρατικών συμφωνιών και τη σύναψη τελωνειακών πρωτοκόλλων για την εξαγωγή ακτινιδίων, ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου υποδέχτηκε φυτοϋγειονομικούς ελεγκτές από το Υπουργείο Γεωργίας της Ταϊλάνδης, ενώ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου αντίστοιχους ελεγκτές από το Υπουργείο Γεωργίας της Νοτίου Κορέας.
Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και σε κτήματα του Συνεταιρισμού, κατέγραψαν τις άριστες συνθήκες διαλογής, τυποποίησης και αποθήκευσης, τα συστήματα ποιότητας που εφαρμόζονται, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για το σύστημα Ιχνηλασιμότητας, το οποίο εφαρμόζει πλήρως ο Α.Σ. Νέος Αλιάκμων με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
Τα κλιμάκια συνόδευαν στελέχη από την περιφερειακή διεύθυνση φυτοπροστασίας του Υπουργείου, καθώς και στελέχη της ΔΑΟΚ Ημαθίας. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γαλάνης Βασίλης, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνος, ο υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου κ. Οβεζίκ Ανδρέας, ο επικεφαλής γεωπόνος κ. Ακριβόπουλος Μιλτιάδης και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Α.Σ. Νέος Αλιάκμων, έλαβαν τα εύσημα από τους φιλοξενούμενους επισκέπτες και τους ανθρώπους του Υπουργείου που έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υποδειγματική λειτουργία του Συνεταιρισμού στα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας, προσφέρθηκαν εδέσματα με ακτινίδιο, δημιουργίες του καταξιωμένου Βεροιώτη σεφ Αντώνη Μουστάκα.
Ο ΑΣ Νέος Αλιάκμων ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την εμπιστοσύνη και εύχεται γρήγορη ολοκλήρωση των συμφωνιών που θα αναπτύξουν νέες πολλά υποσχόμενες αγορές, προς όφελος των παραγωγών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ