Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλεις να μάθεις ποντιακά; Έλα στην Εύξεινο Λέσχη

Άρχισαν τα μαθήματα ποντιακής διαλέκτου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Αν θες να κρατήσεις ζωντανές τις μνήμες από την γλώσσα των προγόνων σου ή θέλεις να γνωρίσεις τις ομορφιές της ποντιακής διαλέκτου μη διστάσεις, έλα στο Πανόραμα Βέροιας και γίνε και εσύ μέλος στο τμήμα ποντιακής
διαλέκτου. Το τμήμα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και από ώρες 9μμ-10.30μμ δωρεάν, μετά από πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου όλοι ανεξάρτητα από την καταγωγή μας να μάθουμε πέρα από την ποντιακή διάλεκτο στοιχεία από τις παραδόσεις, τα παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια, την μαγειρική και τον τρόπο παρασκευής ποντιακών εδεσμάτων καθώς και για τα ήθη και έθιμα των ποντίων. 

Υπεύθυνη διδασκαλίας είναι η πιστοποιημένη καθηγήτρια ποντιακής διαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου (Φιλόλογος - Γλωσσολόγος και Πανεπιστημιακή Εκπαιδεύτρια Ποντιακής Διαλέκτου). 

Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης από Κυριακή μέχρι Πέμπτη, ώρες 17:00-21:00 στο τηλ 233107206 και στο 6983503676 όλο το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ