Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι γουστάρω τη Βέροια - Για αυτούς τους λόγους θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Είδα το ματσάκι της Βέροιας με αντίπαλο το Αιγάλεω. Η «Βασίλισσα» ήταν εμφανώς καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα και δίκαια πήρε τη νίκη. Επειδή όμως είμαστε παντελωνάτοι και αρσενικοί, πρέπει να παραδεχθούμε πως στο δεύτερο γκολ δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Μπάλα πήρε ο αμυντικός, την άσπρη βούλα
έδειξε το κοράκι. Όχι! Τέτοιες διαιτησίες δεν γουστάρω. Η Βέροια είναι τόσο μεγάλη ομάδα που δεν έχει ανάγκη από πέτσινα πέναλτι. Άσε που φαινόταν πως αργά ή γρήγορα θα έμπαινε το γκολ. Και με τον ΠΑΣ και με το Αιγάλεω, οι παίκτες του Sir Sakis έδειξαν βελτίωση στην απόδοσή τους. Ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έτσι γουστάρω τη Βέροια. Να βάζει τρία γκολάκια! Αν και με την ισοφάριση, τα έκανα λίγο επάνω μου, αλλά ευτυχώς τέλος καλά - όλα καλά. 

Βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Όλες οι ομάδες είναι κοντά η μια στην άλλη και θα δούμε συναρπαστικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως η ομάδα έχει ανάγκη από έναν χάφαρο που να ξέρει 100 κιλά μπάλα και να έχει έφεση στο σκοράρισμα. Μπίκα, βρες ένα καλό δεκάρι και κλείδωσε την άνοδο. Άκου τον φίλο σου τον «Αλέφα» που τον ξέρεις μόνο 30 χρόνια. 

Τώρα που το θυμήθηκα, ρε εσείς εκεί στην διοίκηση, δώστε εισιτήρια σε γυμνάσια και λύκεια της Βέροιας. Πως θα κάνεις οπαδικό κίνημα, αν δεν πείσεις το νεολαίο να έρθει στο γήπεδό σου; Τι είναι να δώσετε 300 εισιτήρια και ας έρθουν οι μισοί. Μιλάμε για μικρά παιδιά που θα έχουν ενθουσιασμό και θα φωνάζουν υπέρ της Βέροιας. Βάλτους εκεί στην θύρα 4 να γίνει χαμός. 

Και επειδή πολλοί με ρωτάνε, τελικά ρε «Αλέφα», ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα; Η απάντησή μου είναι ο ΠΑΟΚ. Όχι, για να γλυκάνω τους φίλους μου εδώ στη Βέροια, αλλά γιατί απλά έχει την Ε.Π.Ο. μαζί του. Τα ματς του πρωταθλήματος, δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Όλα θα παιχτούν στα πλέι-οφ. Μπαίνουν στην εξάδα Βόλος, Ο.Φ.Η. ή Ξάνθη και μένει εκτός ο Άρης. Αντίο ζωή το έργο για τον Ολυμπιακό. Εκεί είναι το φαΐ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε, να έχουμε να πούμε. Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιόνται! Το έπιασες το υπονοούμενο ε; Άντε γεια!

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ