Quantcast

http://picasion.com/

MEGA: Την 1η Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το κανάλι του Μαρινάκη

Ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας φέρνει ο πλειστηριασμός με τον οποίο η Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, απέκτησε το σήμα αλλά και την ταινιοθήκη του MEGA. Αν και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του MEGA,
φαίνεται πως έρχεται να αναστήσει το Μεγάλο Κανάλι, με τον επιχειρηματία και τους συνεργάτες του να προσανατολίζονται να μετονομάσουν το ONE σε MEGA πριν το κανάλι εκπέμψει σε εθνική εμβέλεια.

Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA

Η είδηση της απόκτησης της ταινιοθήκης αλλά και του σήματος του MEGA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους εργαζόμενους του σταθμού. Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που έδωσαν την πληροφορία πως το κανάλι θα πάρει και πάλι το όνομα MEGA, ενώ από αυτούς διέρρευσε η πληροφορία πως ο σταθμός θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, ημερομηνία γενεθλίων του ιστορικού καναλιού.

Ωστόσο, φαίνεται πως η εν λόγω ημερομηνία δεν επιβεβαιώνεται για μια σειρά από λόγους. Αρχικά, η εταιρεία Alter Ego θέλει να είναι καθ’ όλα έτοιμη για να βγει στον αέρα –θυμίζουμε πως το κανάλι ως ONE εκπέμπει από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και στο διαδίκτυο– σε εθνική εμβέλεια μέσω Digea.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως παρά το γεγονός πως ήταν ο πλειοδότης του πλειστηριασμού, το αρχείο του MEGA δεν θα μπορεί να είναι διαθέσιμο προς χρήση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Alter Ego πριν από τις 31/12. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν νομικά κωλύματα και εκκρεμότητες που μένει να λυθούν μέχρι τότε.

Άλλωστε, φαίνεται πως ο προγραμματισμός της εκπομπής του ONE σε πανελλήνια εμβέλεια, έπειτα από την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας, είχε προσδιοριστεί έτσι κι αλλιώς για τις αρχές του επόμενου έτους. Έτσι, όλα δείχνουν πως το νέο MEGA, ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το κανάλι, θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020.

Τι γίνεται με τις σειρές του MEGA

Υπενθυμίζεται ότι η ταινιοθήκη του MEGA περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 156 σίριαλ, ορισμένα από τα οποία έγιναν τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση στα 25 χρόνια που το MEGA προέβαλε φρέσκο περιεχόμενο. Εκείνο όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης της ταινιοθήκης θα πρέπει να έχει τη συγκατάθεση των δημιουργών προκειμένου να προβάλλει κάθε σειρά. Τα ζητήματα από τα πνευματικά δικαιώματα της ταινιοθήκης θα εξεταστούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ