Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Υφυπουργός μας κάνει για όλα!

Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πολυπραγμοσύνη του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, βλέποντάς τον να εκτελεί και χρέη... φωτογράφου, στο τέλος της επίσκεψής στο Μετόχι της Βέροιας. Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν το μεσημέρι στο Κτήμα Καλαϊτζή για να
υποδεχθούν τον Πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχε με τους οινοποιούς της Ημαθίας. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οινοπαραγωγοί, οι άνθρωποι του κτήματος που τον φιλοξένησε και οι περισσότεροι στο τέλος έσπευσαν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία. Εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε λέει ποτέ όχι στις φωτογραφίες, κάποιες φορές μάλιστα βγάζει ο ίδιος τη selfies. Αυτή τη φορά, κάποιες από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media βγήκαν και από... υπουργικό χέρι, καθώς ο κ. Βεσυρόπουλος χρειάστηκε να επέμβει και να περάσει πίσω από τον φακό, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε, σχολιάζοντας πως ο Υφυπουργός μας είναι ικανός για όλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ