Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ορεξάτη» γύρισε από Ινδία η Εύη Ιωαννίδου

Εισέβαλε σαν ντίβα στην εκπομπή του Μουτσινά με τούρτα και... ξύδι!
Ορεξάτη και με... «κακή» διάθεση επέστρεψε από την Ινδία η Εύη Ιωαννίδου, αφού με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, έδωσε τροφή στις lifestyle εκπομπές. Η αρχή έγινε το βράδυ των γενεθλίων της Εύης σε μαγαζί της

Αθήνας, όπου σε δηλώσεις της στις κάμερες «κάρφωσε» τις πρώην φίλες της από το GNTM για την καριέρα που κάνουν μετά το παιχνίδι και ειδικά την Μέγκι Ντρίο, λέγοντας πως δεν γνώριζε πως συμμετέχει σε εκπομπή. Κάτι που εξόργισε τη Μέγκι, που την αποκάλεσε ψεύτρα και ως αντίποινα αποκάλυψε πως η Εύη είχε σχέση με τον Ντάνο! Τα πλάνα αυτά έπαιξαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», προκαλώντας την ταραχή του αλλά και την Εύη να έρθει στο πλατό να ξεκαθαρίσει.
Τότε η πόρτα η οποία βρισκόταν πίσω από τον παρουσιαστή άνοιξε και εισέβαλε σαν ντίβα η Εύη Ιωαννίδου ντυμένη με ένα σέξι μίνι φόρεμα και κρατώντας ένα κομμάτι τούρτα και ένα μπουκάλι ξύδι. Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά ήταν να ψελλίσει ένα «αποκλείεται» και αφού τον τάισε τούρτα του έδωσε το ξύδι που κρατούσε λέγοντας «Αυτό δεν είναι για σένα, είναι γι’ αλλού». «Το ξύδι ξέρουμε πού θα το στείλουμε! Ξέρω την οδό, δουλεύαμε παλιά!» είπε ο παρουσιαστής.
Στη συνέχεια, Νίκος Μουτσινάς και Εύη Ιωαννίδου κάθισαν απέναντι και άρχισαν τη συζήτηση. Όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής με αφορμή τα όσα ανέφερε η Μέγκι Ντρίο για τη σχέση Ντάνου - Εύης, ζήτησε από το μοντέλο να του πει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. «Εγώ συνειδητοποίησα βγαίνοντας από το παιχνίδι, πως δεν ταίριαξα με τα κορίτσια. Όλοι δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν έχει γίνει κάτι προσωπικό και έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση όλο αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Συγγνώμη Μέγκι μου. Σου εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία και συγγνώμη ξανά».
Αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τον Ντάνο , η Εύη Ιωαννίδου είπε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία». Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή της:




1 σχόλιο:

  1. ευη, ήταν ο πρωθυπουργός εδώ και τρέχαμε. σε αδυνατίζει η παράλειψη γεύματος και όχι το μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ