Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

25 ιδέες για χειμερινό επίσημο παλτό!

Πέρα από απαραίτητο για τους κρύους μήνες του χειμώνα, το παλτό μπορεί να ολοκληρώσει και να απογειώσει το κάθε σου look. Για εσένα που ψάχνεις να αγοράσεις ένα καινούργιο παλτό ή απλώς χρειάζεσαι μερικές ιδέες για το πως να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπά σου ρούχα, παρακάτω θα βρεις προτάσεις και ιδέες για look με
χειμερινό επίσημο παλτό. Δείτε μια πλούσια γκάμα από πανέμορφα γυναικεία παλτό που θεωρούνται η τελευταία λέξη της μόδας:
Ενώ η καμπαρτίνα αποτελεί μια κλασσική επιλογή για μια πιο επίσημη εμφάνιση το χειμώνα, η συγκεκριμένη μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το μοναδικό της σχέδιο. 

Ένα γκρι παλτό είναι μια κλασσική επιλογή για να μείνεις ζεστή με στυλ το χειμώνα.

Η μαύρη καμπαρτίνα είναι βασικό κομμάτι που δε πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Συνδυάζεται πανεύκολα και συμπληρώνει το look σου!

Το να ξεφύγεις από το μαύρο και να προσθέσεις χρώμα στη ντουλάπα σου το χειμώνα είναι πολύ δύσκολο. Το πράσινο όμως αποτελεί μια ιδανική επιλογή, ειδικά στις αποχρώσεις του κυπαρισσιού και του ζαφειριού.

Μια καμπαρτίνα σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα που μπορεί να προσθέσει άποψη και χαρακτήρα στο look σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ένα κλασσικό μαύρο παλτό με άψογες απλές γραμμές που συνοδεύεται από σιγουριά και ποιότητά

Το μακρύ γκρι παλτό είναι μια σικάτη επιλογή και μπορεί να αναβαθμίσει το κάθε σου look.

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση το γκρι αυτό παλτό σε ανοιχτές αποχρώσεις είναι φανταστική επιλογή. Συνδύασε το με το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα για μια βραδινή έξοδο. 

Μια φανταστική επιλογή για τους φθινοπωρινούς μήνες που η θερμοκρασία δεν έχει πέσει ακόμα πολύ χαμηλά. Πρόσθεσε εύκολα χρώμα στο look σου και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση

Για πιο πρωινές αλλά επίσημες πάλι εμφανίσεις, δοκίμασε ένα πιο κοντό μπλε παλτό. Η ζώνη στη μέση μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις τη μέση σου η οποία πολλές φορές μπορεί να χαθεί από τα φαρδιά ρούχα του χειμώνα. 

Παλτό με vintage επιρροές και άκρως κλασσικό. Θα σε κρατήσει ζεστή το χειμώνα και θα προσθέσει στο look σου μια νότα του 70 που κυριαρχεί φέτος στο χώρο της μόδας.

Το παλτό αυτό είναι μια τέλεια επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να θυσιάσεις το στυλ σου για την άνεση. Συνδυάζεται πανεύκολα και αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό look. 


 Ένα γκρι κοντό παλτό είναι μια σίγουρη επιλογή για το look σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αφού συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα με όλα τα ρούχα. 

Και αν ακόμα όλες αυτές οι ιδέες για επίσημο χειμερινό επίσημο παλτό δεν σε έπεισαν, ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω προκειμένου να βρεις το παλτό που σου ταιριάζει και που λείπει από την ντουλάπα συ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ