Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μπέιλ και το Κάρμα: Καλώς τα παιδιά 3-0

«Τιμωρήστε αυτούς που σας είπαν κλαψιάρηδες»
Μεγάλο διπλό της Βέροιας μέσα στην Ιεράπετρα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Η «Βασίλισσα» μ' αυτήν τη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που ήταν βαθμολογικά πιο πάνω από εμάς, ήταν κάτι παραπάνω
από σημαντική. Οι παίκτες μετά την φυγή του Sir Sakis έβγαλαν εγωισμό στο παιχνίδι τους και μασούσαν σίδερα. Παρ' όλο που έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Καλά ρε Μπλέτσα τι κάρτες ήταν αυτές που δέχθηκες; Είναι δυνατόν να μου πετάς από τα νεύρα σου την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου; Και να πηγαίνεις με τις τάπες από πίσω, ενώ έχεις ήδη μια κίτρινη κάρτα; Αυτό δείχνει αγωνιστική απειθαρχία. Και διαμαρτύρεσαι και στον διαιτητή, ενώ έχεις άδικο και στις δύο φάσεις. Ήμαρτον! Σύνελθε γιατί παραλίγο να κρεμάσεις την ομάδα σου. 

Η Βέροια ήταν καταιγιστική! Αντί για 0-5, έφυγε με το φτωχό 0-1. Αμυντικά η ομάδα πήγε πολύ καλά. Σχεδόν δεν κινδύνεψε, αν εξαιρέσεις την φάση στις καθυστερήσεις. Βγάζει μια ηρεμία ο Στελάκης πίσω που είναι πολύ σημαντική. Κακά τα ψέματα, η εμπειρία είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο κέντρο ο Βεργώνης έτρεξε, μάρκαρε, ίδρωσε, πάλεψε, αν και δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Μόλις μπήκε ο Ταϊρης ανέβηκε ακόμα πιο πολύ η ομάδα. Επιθετικά έχεις αυτόν τον παικταρά τον Σιμόνι, που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να μην τον βάζουν επάνω στον ασβέστη. Αυτός κάνει μόνο για μέσα στην περιοχή, σαν κόμπρα να τσιμπάει με το δηλητήριο στη γλώσσα και από πίσω να κάνει μπούκες ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Πασάς και να σκοτώνει. Τι παικταράς είναι αυτός ρε παιδιά; Κλέβει, καλπάζει και η μπάλα στο μπακλαβωτό. Τόσο απλά...

Όσον αφορά το νέο προπονητή, εγώ θέλω να τον δω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κρίνω τεχνικούς πριν μου δείξουν την δουλειά τους. Είτε Μουρίνιο μου φέρεις, είτε τον Μπάμπη τον Τεννέ, εγώ τα συμπεράσματά μου θα τα βγάλω μόλις τον δω να κοουτσάρει. Πως θα κατεβάσει την ομάδα, τι σύστημα θα κατεβάσει, τι αλλαγές θα κάνει, πως τον αντιμετωπίζουν οι παίκτες, τι φιλοσοφία έχει; Δεν θα έχει μεγάλη πίστωση χρόνου γιατί το πρωτάθλημα τρέχει. Μέσα σε 5 αγωνιστικές, θέλω 12 με 15 βαθμούς. Απλά τα πράγματα!

Κλείνοντας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους παίκτες για το επόμενο ματς με την «Μαύρη Θύελλα». Μάγκες, έρχεται στο γήπεδο μας, ο ακατανόμαστος που την μια ημέρα ήταν μαζί σας και την άλλη υπέγραφε με γελάκια στην Καλαμάτα, ενώ ο Αντιπρόεδρός του, ακριβώς δίπλα του, σας έλεγε κλαψιάρηδες. Η απάντησή σας πρέπει να δοθεί στο γήπεδο. Θέλω ένα 3-0... καλώς τα παιδιά... από το ημίχρονο. Όχι δεν συμβιβάζομαι με το 1-0. Ο κύριος αυτός πρέπει να πάρει το μάθημά του. Τον συμπεριφερθήκαμε με αξιοπρέπεια, τον τιμήσαμε και αυτός μας έστειλε αδιάβαστους μέσα σ' ένα 24 ώρο. Δείξτε του ποιοι πραγματικά είστε και τιμωρείστε τον ποδοσφαιρικά. Κάρμα το λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε!

3 σχόλια:

  1. GISOU ALEFA ,,DEN MAS POULISE SE ENA 24ARO MAS BOULIAZE SIGA SIGA XANONTAS SIGOUROUS PONTOUS POU THA EIMASTAN PROTH ME DIAFORA STON PINAKA,,,,MAS EKANE MEGALH ZIMIA O PROHN PROPONHTHS ,,,,,,,DYSTIXOS DEN SE AKOUSAN APO TA PROTA KAKA APOTELEZMATA ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού "μας έβαλε τα γυαλια" πριν λίγο καιρο, τώρα ξαφνικά δεν ηταν καλός; :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΄΄ΓΡΑΦΕΙΣ΄΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ.
    Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Καλαμάτας. Ο 44χρονος τεχνικός ο οποίος αποχώρησε πριν λίγα 24ωρα από τον πάγκο της Βέροιας τα βρήκε με τους μελανόλευκους και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

    Ο Σάκης (Θεοδόσης) Θεοδοσιάδης ήταν από πέρυσι στον πάγκο της Βέροιας και υπήρξε ένας απο τους μακροβιότερους προπονητές σε ομάδα της Β’ Εθνικής, καθώς κάθισε στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας για έξι ολόκληρα χρόνια.

    Έχει στο βιογραφικό του τρεις ανόδους στην Football League, δυο με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μία με τον Απόλλωνα Λάρισας, στον οποίο μετακόμισε όταν αποχώρησε από την Καρδίτσα.

    Με την ομάδα της Αναγέννησης μάλιστα άγγιξε τα πλεϊ οφ για άνοδο στην Super League την περίοδο 2014-2015.

    Στον Απόλλωνα Λάρισας “μετράει” μία άνοδο από την Γ’ Εθνική, στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά τον Απόλλωνα Λάρισας συνέχισε στην Σπάρτη όπου τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα δεν του επέτρεψαν να μακροημερεύσει και στην συνέχεια ήρθε η Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ