Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γύρισε η καρέκλα του «The Voice» για τον Βεροιώτη Κωνσταντίνο Τσιμούρη

Πήρε... yeah από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Έναν παλιό γνώριμο των μουσικών talent show αλλά και δικό μας παλιό γνώριμο, εδώ, από τη Βέροια, είδαμε χθες το βράδυ στη σκηνή του «The Voice of Greece», στο 3ο blind audition του μουσικού διαγωνισμού που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον
Κωνσταντίνο Τσιμούρη, τον 37χρονο που γεννήθηκε στη Βέροια, όπου και έκανε τα πρώτα του μαθήματα στη μουσική αλλά και τα πρώτα βήματα στο τραγούδι, συμμετέχοντας μάλιστα στην μπάντα Πεδίο Βολής, με πρώτη του εμφάνιση, στο θέατρο Άλσους, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό! Από τότε, ο δρόμος του πέρασε από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μέχρι που το 2008 πήρε μέρος στο μουσικό show X Factor, όπου πήρε 4 ΝΑΙ από τους κριτές και πέρασε στα live. 

Χθες ο Κωνσταντίνος τραγούδησε το «Girl Like You yeah yeah...», πήρε όμως... yeah μόνο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που ήταν η μόνη που γύρισε την καρέκλα της, καταφέροντας έτσι να περάσει και στα live του «The Voice» στη δική της ομάδα. Γυρνώντας τις καρέκλες τους και οι υπόλοιποι κριτές, αποκαλύφθηκε πως τελικά ήταν παλιός γνώριμος και του Πάνου Μουζουράκη, που βλέποντάς τον τον αποκάλεσε «μανάρι μου!», καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ