Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οργανώνεται η παράταξη Παπαστεργίου - Έγινε συνάντηση στη Βέροια

Πολιτική δράση έχει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου και οι στενοί του συνεργάτες σχεδιάζουν την συγκρότηση Οργανωτικής
Γραμματείας της παράταξης «Πράξεις στην Κεντρική Μακεδονία» και παράλληλα επιθυμούν να «στήσουν» επιτροπές σε κάθε νομό με σκοπό να καταγράφονται τα προβλήματα της κάθε περιοχής και στην πορεία να προτείνονται λύσεις εντός του περιφερειακού συμβουλίου. Η Οργανωτική Γραμματεία θα αποτελείται από εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους αλλά και στελέχη που υπήρξαν υποψήφιοι αλλά δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν. Ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση στη Βέροια και εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται πως η παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου μαζί με τον επικεφαλής εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο από πέντε συνολικά εκλεγμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ