Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kόντρα με άρωμα Δικαστηρίων για Διαμάντη και Παυλίδη

- «Ελπίζω να μην πάρεις αναβολή στις 11 Οκτωβρίου» 
- «Η αλήθεια θα λάμψει στο Δικαστήριο»
Νέα πολιτική κόντρα με άρωμα δικαστηρίων είχαμε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά ήταν ο επικεφαλής των

«Συνδημοτών» Παύλος Παυλίδης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο κ. Διαμάντης, ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να σηκώνουν το δάχτυλο άνθρωποι που είναι υπόδικοι στα Δικαστήρια και ότι ευελπιστεί στις 11 Οκτωβρίου ο κ. Παυλίδης να δώσει το παρών στην έδρα. Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου των Αστικών, ο οποίος ανέφερε πως είναι σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει και ότι μετά όσοι λένε κάποια πράγματα, θα κληθούν να τα αποδείξουν. Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο των δύο ανδρών:


Διαμάντης: «Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι σ' αυτήν εδώ την συνεδρίαση ως πρόεδρος του ΚΑΠΑ. αλλά δεν μπορεί να έρχονται άνθρωποι εδώ μέσα που βρίσκονται κατηγορούμενοι για διάφορα πράγματα στο Νομικό Πρόσωπο και να μας κουνάνε το δάχτυλο. Κι εμείς θέλουμε να γίνουνε έργα, όπως θέλει και ο κ. Παυλίδης. Ευελπιστώ στις 11 Οκτωβρίου, να μην ζητήσει αναβολή και να λάμψει η αλήθεια. Να δούμε επιτέλους που γινόντουσαν τα γήπεδα. Στον Τρίλοφο; Στον Τριπόταμο; Και πως οι δεξαμενές των 2.000 λίτρων έμπαιναν σε δεξαμενές 4.000 λίτρων. Αφού θέλει να γίνουν έργα στο Δήμο Βέροιας, ευελπιστώ να είναι στο Δικαστήριο για να λάμψει η αλήθεια».

Παυλίδης: «Σίγουρα κάποτε θα λάμψει η αλήθεια. Αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι όταν λάμψει η αλήθεια, τι θα συμβεί; Γιατί αυτοί που μέχρι σε κάποιο σημείο λένε κάποια πράγματα, θα πρέπει μετά να τα αποδείξουν. Και όταν βγει η απόφαση του Δικαστηρίου θα πάρουν την απόφαση που πρέπει. Μέσα σ' αυτήν την αίθουσα πολλοί οδηγήθηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ακόμα πάνε. Εμείς, θέλω να τονίσω, πως δεν συμπεριφερθήκαμε με τέτοιους τρόπους. Γιατί αυτό δεν τιμάει κανέναν. Εδώ μέσα είναι χώρος πολιτικός. Εμείς κάνουμε ουσιαστική πολιτική και όχι με ανώνυμες καταγγελίες και να οδηγούμε κόσμο στα Δικαστήρια. Είμαστε ανοιχτοί σε πολιτικό διάλογο για το τι έγινε πραγματικά στο ΚΑΠΑ. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται προβαίνει σε άλλες κινήσεις».

1 σχόλιο:

  1. Διαμάντη είσαι Θεός. Προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα! Η αλήθεια έχει λάμψει ήδη. Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ