Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η Βεροιώτισσα που τρέλανε το Σεν Τροπέ… με το στύλ της

Γράφει ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης
Ποιος σας είπε πώς το Μπάσκετ και ο Γιάννης Αντετοκούμνπο είναι το μόνο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μας; Το στύλ και η μόδα είναι επίσης. Αλλά το στύλ… το σικάτο… απο γυναίκες που αποτελούν πρότυπα και παράλληλα ανοίγουν δρόμους στην αγορά της ένδυσης και της υπόδησης. Μια τέτοια γυναίκα αναδεικνύουμε σήμερα. Μια Βεροιώτισσα που βρέθηκε στην Γαλλική Ριβιέρα για να προσφέρει τα χρήματα της στον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. Αυτή τουλάχιστον τα πλήρωσε μόνη της γιατί μπορεί. Τώρα για κάποιες άλλες; Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Η Αθηνά Βαφείδου είναι Fashion blogger… και μετά το Μονακό βρέθηκε στο Σάν Τροπέ. Έτσι ήπιε την σαμπάνια της στο καφέ Dior. Πάρτε μάτι…

5 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΗΠΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ... ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυμα προς νέες κοπέλες:μην θεωρείτε πρότυπα ζωής αυτές που φωτογραφίζουν τα στητα στήθη και καπούλια,διότι πολύ σύντομα πέφτουν λόγω βαρύτητας και οι φωτογραφίες αρχίζουν να βγαίνουν από πιο μακρυά και υπό γωνία,η μάζα προτιμά νέο κρέας της πιάτσας και ουτο καθεξής.Προσφεροντας μπανηστηρι δε πήγε κανένας μπροστά στη ζωή (χωρίς σπρώξιμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν μας είπατε αν τους τρέλανε πολύ ή λίγο.Πρέπει να μάθουμε.Θα μας το πείτε αυριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξέρουμε ότι εξάγουμε και...φρούτα!
    Χαΐρι δε βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα δίνεις για φωτογραφίες της από το λύκειο να διαπιστώσεις τι μπετωμα έχει ρίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ