Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «άσφαιρη» Βέροια, τα ορφανά και οι χήρες που κονομιούνται!

Γεια και χαρά σε όλα τα Βεροιωτάκια! Αλέφας is back και σήμερα θα σχολιάσουμε το χθεσινό ματσάκι της Βέροιας. Απ' ότι είδα η ομάδα έβγαλε κούραση. Είναι λογικό μετά την προετοιμασία, στο δεύτερο με τρίτο ματς να υπάρχει μεταβολή στον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας. Την μια μπορεί να την βλέπεις να
πετάει και την άλλη να υστερεί σε φυσική κατάσταση. Όσοι έχουν παίξει μπαλίτσα, κατανοούν ακριβώς τι λέω. Είναι μέχρι να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να μπει σε ροτέσιον. Ο Διαγόρας αυτήν την φορά ήρθε πιο διαβασμένος. Δεν ήταν αφελής, όπως στο ματς του κυπέλλου. Προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να πάνε το παιχνίδι λάου λάου με το Νίκο Χατζηνικολάου. Στόχος τους ήταν να χτυπήσουν στο τέλος σαν την κόμπρα και να πάρουν το ματσάκι. Παρ' ολίγον να το καταφέρουν κιόλας. 

Η Βέροια ήταν «άσφαιρη». Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και μοιραία έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο Σιμόνι, το πουλέν μου, προσπάθησε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ήταν κινητικός, αλλά δεν είχε την τελική προσπάθεια. 

Για να φτάσει ο Σούλης Παπαδόπουλος να πει πως η Βέροια είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει αποκτήσει μέταλλο και την σέβονται όλοι. Αξιοπρεπής η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, αλλά θέλει μεγαλύτερη συμμετοχή. Μάγκες όλοι γήπεδο. Αυτή η διοίκηση ρίχνει φράγκα και κάνει μεγάλη προσπάθεια. 

Όλα τ' άλλα περί αλλαγή σήματος και φανέλας της Βέροιας είναι... να είχαμε να λέγαμε, να έχουμε να πούμε. Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιόνται. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά ρε μάγκα την ώρα που η ομάδα ματώνει στο Δημοτικό Στάδιο, εσύ να τρως τα φασολάκια σου στο σπίτι παρέα με την κυρά, τότε τι να σου πω; Άνοιξε και το κονσερβοκούτι για να δεις το GNTM με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει τα μοντελάκια της κακιάς ώρας. Ήμαρτον!

Είμαι σίγουρος πως ο Μπίκας σύντομα θα φέρει και πάλι την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Γράψτε το! Για αυτό και εμείς θα πρέπει να τους βοηθήσουμε με τα εισιτήρια διαρκείας. 50 και 100 ευρώ για να δεις 20 ματς ρε φίλε. Έλεος! Πάρε στο 2331027432 από 09:00 έως 17:00 και δήλωσε παρών. Η ομάδα της πόλης σου σ' έχει ανάγκη!


Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων:

✔️GOLD VIP: 300€ 
(148 Ονομαστικές θέσεις στο κέντρο της σκεπαστής θύρας - Δερμάτινα καθίσματα)
✔️EXCLUSIVE: 100€ 
(Σκεπαστές θύρες αριστερά και δεξιά από VIP)
✔️STANDARD: 50€ 
(Θύρα 4)

Οι εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο κατάστημα Spot Team έχουν ως εξής:

•GOLD VIP -20%
•EXCLUSIVE -15%
•STANDARD -10%

Όλοι μαζί στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας!

Σημεία πώλησης:

-Γήπεδο Βέροιας
-Spot team ( Μ.Αλεξανδρου 28)
-Cafe bar KORI

Πληροφορίες: 2331027432 από 09:00 έως 17:00.

VERIA NFC - 2019
#veriafootballclub 

1 σχόλιο:

  1. Λευτεριά στη Βασίλισσα. Αυτό μόνο. Φασολάκια δεν τρώμε, ούτε και σανό. Διψήφιο αριθμό εισιτηρίων είχε. Ας μας διαψεύσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ