Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/9 - 6/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Ζυγό, με τον Δία στον Τοξότη, πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και εμείς ετοιμαζόμαστε να δεχθούμε τα δώρα της θεάς Τύχης, σε έρωτα και χρήμα! Ο έρωτας χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, χαρά, συναισθηματισμό, πάθος, θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές από περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα, θα βρουν την λύση τους, με ευκολία! Δεχόμαστε ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς, αλλά έχουμε επιπλέον και την απαραίτητη διάθεση να τις αναγνωρίσουμε, να τις αρπάξουμε και να τις αξιοποιήσουμε!

Το φλερτ είναι ασταμάτητο και απολαυστικότατο, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται, έχοντας έναν παιχνιδιάρικο και κεφάτο χαρακτήρα!

Θετικές οι εξελίξεις και στα οικονομικά θέματα, αφού έρχεται μία απρόσμενη ευκαιρία ή επίτευξη κάποιου οικονομικού στόχου!

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα έντονη και διεκδικητική ξεκινά για σένα αγαπητέ Κριέ. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εγείρει τον ανταγωνισμό στα επαγγελματικά, ενώ καλό είναι να διαφυλάξεις αυτά που με κόπο έχεις κατακτήσεις, δείχνοντας καχυποψία σε κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου. Με τον Ερμή να περνά στο Σκορπιό η σκέψη σου γίνεται πιο σκοτεινή και αναπολείς το παρελθόν. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μία περίοδο με κόντρες και εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο είναι το σύνθημα της εβδομάδας για σένα Κριέ. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν τώρα στο «ταψί» και ψήνονται από εξελίξεις, όμως δημιουργούνται εκνευρισμοί και εντάσεις... Μην αντιδράς εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρες θετικές για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να διαχειριστείς καλύτερα τις πρακτικές σου υποθέσεις. Στις επαγγελματικές σου συνεργασίες θέλω να μου προσέξεις γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις απέναντί σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα φίλε μου Ταύρε είναι ότι ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και έτσι ανοίγονται περισσότερο οι επαφές σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Επικοινωνείς, κάνεις συναντήσεις, έχεις ενδιαφέροντα νέα και αρχίζει επιτέλους να ανανεώνεται η σκέψη σου. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό εγκαινιάζει μία περίοδο απαιτήσεων σε θέματα εργασίας.Το άγχος θα είναι τονισμένο...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επαγγελματικοί ρυθμοί είναι τεταμένοι, ενώ ήδη αντιλαμβάνεσαι ότι το κλίμα με συνεργάτες είναι εχθρικό. Οι μέρες σας βοηθούν να πάρετε πρωτοβουλίες για νέες εργασιακές ενάρξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου.Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις τώρα εκ βαθέων συζητήσεις εξομολογήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ζεστά και συντροφικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μπαίνεις σε μία περίοδο ερωτικής δράσης Δίδυμε μου, αφού από αυτή την εβδομάδα ο Άρης περνά στο Ζυγό και εσύ είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες όμως για να ξεκινήσεις τώρα και νέες δημιουργικές δραστηριότητες. Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις μπορούν τώρα να καρποφορήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ερωτική εγρήγορση σε θέτει η νέα εβδομάδα, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης από το Ζυγό δηλώνουν ότι τώρα ο έρωτας γίνεται το επίκεντρο των ημερών σου! Ερωτικές απολαύσεις, ικανοποιήσεις και ευχάριστα γεγονότα τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθούν να περάσεις μοναδικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις σπατάλες θέλω να μου δείξεις αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα γιατί θα λειτουργείς ασυγκράτητα. Στα επαγγελματικά σου μπορείς τώρα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που θα έχουν μία θετική εξέλιξη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Οι μέρες που διανύεις είναι έντονες, αφενός το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, διεγείρει τον ερωτικό πόθο, σε κάνει όμως να νιώθεις ανικανοποιήτος από τα δεδομένα γύρω σου επιζητώντας κάτι παραπάνω ... Ο Ερμής από το Σκορπιό κάνει την σκέψη σου πιο δημιουργική ενώ κάποια χαρούμενα νέα θα σου προσφέρουν χαμόγελα. Με τον Άρη από το Ζυγό, δεν λείπουν οι κόντρες και οι συναισθηματικές εντάσεις με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα να μιλήσουμε για τον έρωτα είναι ο τίτλος της αισθηματικής σου ζωής φίλε μου Καρκίνε. Με τον Ερμή να περνά στον Σκορπιό δεν λείπουν οι αισθηματικές επικοινωνίες, προσοχή όμως γιατί ο Άρης από το Ζυγό μπορεί να βγάλει και αρκετή γκρίνια στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σου δεν σε ικανοποιούν και θέλεις να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις. Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι θετική, αρκεί να αξιοποιήσεις τις εργασιακές σου δεξιοτεχνίες.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα στρέφει την σκέψη σου σε θέματα οικογένειας, ενώ μπορεί στο μυαλό σου να τριγυρνούν αναμνήσεις του παρελθόντος, αφού ο Ερμής περνά στο Σκορπιό. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό σε κινητοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου , προσοχή στα αιχμηρά λόγια όμως. Το άγχος από τις ημέρες που ακολουθούν δεν λείπει, ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες ανθρώπινες συμπεριφορές δεν είναι και τόσο αληθινές όσο θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποίησε την αισθηματική εύνοια που σου δίνεται τώρα και μην μένεις προσκολλημένος σε καταστάσεις παρελθοντικές. Μην βιάζεσαι να πεις λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν κάποια κουτσομπολιά που γίνονται τώρα εις βάρος σου και πρέπει να προσέξεις πολύ σε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν ακόμα κάποιες πιέσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους γύρω σου και να εμβαθύνεις λίγο παραπάνω στις σκέψεις και στις συζητήσεις σου Παρθένε μου, άλλωστε σε ευνοεί ο Ερμής από το Σκορπιό. Το διάστημα αυτό έχετε επικοινωνίες, συναντήσεις, συμφωνίες. Κάποιες εξαπατήσεις θα σας απογοητεύσουν είτε οικονομικά είτε αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζει να ηρεμεί το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά, διώχνεις πικρίες και επικοινωνείς με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου, βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα που είχες το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περίοδος συζητήσεων και αποφάσεων για θέματα επαγγελματικά, αξιολόγησε καλά τις προτάσεις που δέχεσαι και κάνε καλή επιλογή συνεργατών. Με τον Άρη να περνά στο Ζυγό ξεκινά μία αρκετά απαιτητική περίοδος για τα οικονομικά σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία δυναμική περίοδο, σε ετοιμότητα να πάρεις πρωτοβουλίες. Οι κόντρες με το περιβάλλον σου δεν θα λείψουν ίσως γιατί τώρα θα λειτουργείς πιο ασυγκράτητα βγάζοντας στην επιφάνεια και ζητήματα του παρελθόντος. Επιπλέον με τον Ερμή να περνά στο σκορπιό διεισδύεις πιο έντονα σε σκέψεις που αφορούν το τι είναι αυτό που έχει για σένα αξία και τι σε αφήνει με κενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κόντρες, πάθη και ξεκαθαρίσματα φέρνει η νέα εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, εντείνει τον ερωτισμό και φουντώνει τον πόθο όμως κάποια ερωτική ιστορία έχει και το παρασκήνιο της ή το άτομο που συνδέεσαι προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σε χειριστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο που μπορείς να ηρεμήσεις τους τόνους και να αφήσεις κάποια πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία συζητήσεων που θα σε ωφελήσουν σε βάθος χρόνου.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου, όπου ναι από τις 3 Οκτωβρίου αρχίζουν οι μέρες σου να αποκτούν επικοινωνιακή εύνοια. Ειδήσεις, επαφές, μηνύματα θα σε ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο . Οι επαγγελματικές πιέσεις δεν λείπουν και θα χρειαστεί από αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις ή και να λύσεις εκκρεμότητες αλλά και να διαχειριστείς καταστάσεις που έως τώρα ήταν πολύ δύσκολες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφά ερωτικά πάθη, σχέσεις αδιέξοδες ή με παρασκήνιο; Κάπως έτσι είναι τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ ... Μην σε καταβάλλουν οι επίμονες χειριστικές σου διαθέσεις, γιατί δεν θα πετύχεις κάτι με αυτή την συμπεριφορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις ιδέες σου και μην διστάζεις να επικοινωνήσεις και γιατί όχι να συμφωνήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Το επόμενο διάστημα είναι απαιτητικό για θέματα εργασίας, αλλά δεν σε φοβάμαι. Στα οικονομικά, με τον Δία στο τσεπάκι σου δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες, τις γνωριμίες και στην δικτύωσή σου. Ξεκινάς νέες δραστηριότητες, βρίσκεις νέους συμμάχους και έχεις σημαντικά επιτεύγματα. Σίγουρα θα πρέπει να κατευνάζεις τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα που πιθανότατα θα σε οδηγήσουν σε ρίσκα που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι μέσα στον ερωτικό πόθο και οι στιγμές που θα ζήσεις είναι έντονος. Αν είσαι δίχως σχέση είναι η ιδανική εποχή για την έναρξη μίας νέας που θα προκύψει από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε αυτή την περίοδο μπορείς πραγματικά να εκπληρώσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια για να δεις πρόοδο στις εργασιακές σου δραστηριότητες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ταραχώδη.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ξεκινάς Αιγόκερέ μου την εβδομάδα σου επεισοδιακά. Ίντριγκες και παρασκήνια σε σχέσεις και σε συνεργασίες αποτελούν τώρα για σένα μία μεγάλη πρόσκληση. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μπαίνεις σε περίοδο εργασιακών δραστηριοτήτων , δεν παύει όμως να υπάρχει ταραχώδες κλίμα γύρω σου. Με τον Ερμή να περνά στο Σκορπιό, εντείνονται οι κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλεις όλα δικά σου αυτή την εβδομάδα, έλα μου ντε όμως που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια ζητήματα στα αισθηματικά σου που φουντώνουν την ζήλεια και την έντασή σου! Χαμήλωσε τους τόνους και όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινητοποιείσαι για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία για την ώρα μπορεί να σου προκαλούν ένταση, επρόκειτο όμως να σου αποδώσουν. Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα στάσιμο στάδιο χωρίς προβληματισμούς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο όπου μπορείς να συζητήσεις θέματα που αφορούν την καριέρα και τις προοπτικές σου. Ο Ερμής από το Σκορπιό δίνει έμφαση σε επαγγελματικές συζητήσεις ενώ μπορείς να προβάλλεις καλύτερα το κοινωνικό σου προφίλ. Ο Άρης από το Ζυγό, σε κινητοποιεί να πάρεις αποφάσεις αλλά και να τολμήσεις σε νέα σχέδια... Ακόμα και ένα ταξιδάκι είναι τώρα στα σκαριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγες, διασκέδασε και αφέσου στις νέες γνωριμίες γιατί αυτό είναι κάτι που σου ταιριάζει απόλυτα για το αμέσως επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου σε ευνοεί ιδιαίτερα το φλερτ και η ερωτική ανανέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις επαγγελματικά πιο ενδυναμωμένος αυτή την εβδομάδα και μπορείς να βάλεις στα σκαριά νέα σχέδια για την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα οι μέρες σου γεμίζουν αισιόδοξες σκέψεις και επαφές. Κάνεις νέες συμφωνίες αλλά και σχέδια που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των εργασιών σου. Ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό θα ταλαιπωρήσει τον οικονομικό σου τομέα, αφού έκτακτα έξοδα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία σου με το άτομο που θες βελτιώνεται και τώρα μπορείτε να πείτε πιο ξεκάθαρα όλα αυτά που έχουν ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομα που έχετε διαφορά ηλικίας ευνοούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα για την καριέρα σου αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές συνεργατών. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία άστατη περίοδο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ