Quantcast

http://picasion.com/

Τι έγινε όταν οι Τσαχουριδαίοι συνάντησαν τους Stavento στη ΔΕΘ;

Λύρα hip hop έχετε ξανακούσει;
Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής «έκλεισε» φέτος η 84η ΔΕΘ, με το εμβληματικό Τόξο στην είσοδο της ΧΑΝΘ, να φιλοξενεί κάθε βράδυ δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή. Το βράδυ της Δευτέρας, τη

σκυτάλη πήραν οι αδελφοί Τσαχουρίδη με τους Stavento σε ένα μοναδικό σύμπλεγμα hip hop, μοντέρνας και ποντιακής μουσικής; Πως μπλέκονται αυτά; Οι Τσαχουριδαίοι μπορούν να συνδυάσουν τη λύρα και το τραγούδι τους με τα πάντα, με το αποτέλεσμα πάντα να είναι ξεσηκωτικό! Γι' αυτό έχουν φαν όλων των ηλικιών.
Κωνσταντίνος και Ματθαίος «έπαιξαν» με τον Μιχάλη Κουινέλη επί σκηνής με λεκτικά και... μουσικά πειράγματα με τον κόσμο να τους καταχειροκροτεί. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η selfie των καλλιτεχνών με το κοινό τους, χωρίς φώτα σκηνής, παρά μόνο με τα χιλιάδες αναμμένα κινητά! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ