Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί την αφετηρία μιας δύσκολης και παράλληλα συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης. Μιας διαδρομής που είναι γεμάτη στόχους, όνειρα, αγωνίες και νέες προκλήσεις για χιλιάδες μαθητές. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Βέροιας να έχουν μια ουσιαστική και γόνιμη σχολική χρονιά, αποκτώντας νέες γνώσεις, νέες παραστάσεις, νέες δεξιότητες και νέες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο.

Στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία και φέτος στις υψηλές απαιτήσεις του λειτουργήματός τους. Ο Δήμος Βέροιας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν στις σχολικές μονάδες ώστε να διασφαλιστεί και φέτος η καλύτερη δυνατή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά του Δήμου».

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Βέροιας για την έναρξη του νέου σχολικού έτους:


Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας Συρμούλα Τζήμα Τόπη, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά με πολλές προσδοκίες και όνειρα. Από τα πρώτα βήματα στο νηπιαγωγείο μέχρι και το πέρας του σχολικού βίου, μαθητές , δάσκαλοι, καθηγητές και γονείς είναι συνοδοιπόροι σε μία κοινή προσπάθεια συνεργασίας και επίτευξης στόχων.

Το δημόσιο Σχολείο, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει πολλά να προσφέρει ,κυρίως χάρις στη διάθεση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των ανθρώπων που το στελεχώνουν. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι κοντά στους εκπαιδευτικούς θεσμούς και να βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων.

Διαρκής μας στόχος η συνεργασία, η ποιότητα της ζωής των μαθητών, η συνεχής βελτίωση των σχολικών υποδομών, η προώθηση νέων πρακτικών και καινοτομιών, η επιβράβευση των προσπαθειών, η διευκόλυνση και ανάδειξη του έργου εκπαιδευτικών και μαθητών.

Οφείλουμε και πρέπει να επενδύσουμε στην παιδεία των νέων μας, αυτή άλλωστε αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο για μια στέρεη κοινωνική πορεία και ένα ελπιδοφόρο αύριο, ατομικό και συλλογικό. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε αυτή την περίοδο που ξεκινά με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού.

Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ