Ψήνεστε για ψαράκι σήμερα; Ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» σας τα ψήνει!

Κάντε την παραγγελία σας στο 2331064261
Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του ιχθυοπωλείου «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» βούλιαξαν από την τεράστια ποικιλία ψαριών και θαλασσινών. 73 χρόνια κοντά μας καθημερινά, πάντα με ολόφρεσκα και πάντα στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά! Ελάτε στο ψαράδικό μας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18, διαλέξτε τα ψάρια που επιθυμείτε για τη σχάρα, το φούρνο ή το τηγάνι, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας. Σήμερα Δευτέρα όλη μέρα ανοιχτά! Τα θέλετε και έτοιμα ψημένα;

Όλα τα σχέδια και ψημένα, με συνέπεια, στην ώρα που δηλώνει ο πελάτης!

Θέλετε να πάρετε το ψάρι σας ψημένο; Ελάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261), διαλέξτε το ψάρι που επιθυμείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία και θα σας το καθαρίσει, θα σας το ψήσει και αν θέλετε θα σας το φέρει και στο σπίτι σας! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ