Quantcast

http://picasion.com/

Εκδήλωση για τα «πρωτάκια» των Αστυνομικών

Ημερίδα για τους γονείς και δώρα για τα παιδιά
Εκδήλωση για τα τέκνα των Αστυνομικών που θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας. Στην εκδήλωση πραγματοποίησε ημερίδα για τους γονείς Αστυνομικούς με θέμα «Οι πρώτες μαθησιακές δυσκολίες - προσαρμογή στο σχολείο», με ομιλήτρια την ειδική παιδαγωγό και Λογοθεραπευτή κα Λουκία Χατζηβασιλείου, ενώ στη συνέχεια χορηγήθηκαν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη σε όλα τα παιδιά της Α΄ Δημοτικού, με τις ευχές όλων μας για μία καλή σχολική σταδιοδρομία.
Επιπλέον, η Ένωση απένειμε τιμητικούς επαίνους και δώρα στα τέκνα των συναδέρφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, ως ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης του πολυετούς αγώνα τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Κούγκας Διονύσιος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στα τέκνα των μελών μας καλή σχολική σταδιοδρομία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ