Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Όμιλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας καθώς ο Ανανιάδης Μιχάλης αγωνίστηκε στην Καστοριά στο open ανδρών. Ο δεκαεπτάχρονος αθλητής αρχίζει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και με ευκολία σημείωσε τρεις νίκες φτάνοντας στον τελικό, τον οποίο και κέρδισε κατακτώντας την 1η θέση. Επίσης ο κορυφαίος μας αθλητής παρευρέθηκε στο City Sports στην Κοζάνη όπου σε αγώνα επίδειξης αντιμετώπισε το Νο 1 στην κατηγορία Κ18, Αρκαδιανού Άννα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Πολύ αξιόλογες εμφανίσεις έκαναν στο τουρνουά Ε3 στην κατηγορία Α-Κ 12 ο νεοεισελθόν στην αγωνιστική ομάδα Ασίκης Γιώργος ο οποίος δικαίωσε τις προσδοκίες του προπονητή Κουκουλομάτη Σταύρου κατακτώντας την 3η θέση, καθώς επίσης και η 10χρονη Μαϊόβη Μάρθα που έφτασε στις 8 καλύτερες.

Επίσης στην κατηγορία Κ16 αγωνίστηκαν οι Τουτουντζίδου Ιωάννα και Ευτυχία οι οποίες με περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι τους και λιγότερο άγχος μπορούν να αγωνιστούν πολύ καλύτερα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές καθώς και τον προπονητή Κουκουλομάτη Σταύρο για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για όλα τα τμήματα, μίνι τένις, αρχαρίων, προαγωνιστικό, αγωνιστικό, ενηλίκων συνεχίζονται κανονικά. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του προπονητή μας: 6978154532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ