Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εικόνων στο κέντρο της Βέροιας. Νεαροί, εφοδιασμένοι με μεγάλα καρότσια, πηγαίνουν στους κάδους και βγάζουν έξω όλα τα σκουπίδια, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για δική τους χρήση. Εκτός το ότι βρωμίζουν την περιοχή και
πετάνε όπου να'ναι τα απορρίμματα, η εικόνα είναι εντελώς αποκρουστική, με τους πολίτες να ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν επιτέλους. Χαρακτηριστικά είναι η εικόνα που βλέπετε, την Πέμπτη το απόγευμα στην οδό Βικέλα, μόλις λίγα μέτρα από την αντιδημαρχία καθαριότητας. «Είναι αυτή εικόνα ευρωπαϊκής και σύγχρονης πόλης;» αναρωτιούνται οι πολίτες που πέρασαν από το σημείο. Δυστυχώς, το φαινόμενο παίρνει καθημερινά μεγάλες διαστάσεις, καθώς δεν υπάρχει κάδος στο κέντρο της Βέροιας που να μην έχουν κάνουν «ντου» οι ρακοσυλλέκτες.

4 σχόλια:

  1. εχω την εντύπωση πως το χάος το προκαλούν οι "Ευρωπαίοι" μαγαζάτορες διοτι πεταν τις συσκευασιες των εμπορευματων τους απ'οξω. παρ'ολα αυτα να οριστεί δικάσιμος διότι θελουν να ζησουν οι "ρακοσυλεκτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λέει ο προλαλησας, οι γύφτοι είναι υπεύθυνοι επαγγελματίες ,με αυξημένη κοινωνική συνειδηση,οικολογικές ανησυχίες και αρχές που πηγάζουν από την οικογένεια και πότε δε θα λειτουργούσαν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος γενικότερα.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί δεν τα χουν, σε σε δεν περισσεύουν.
      ο μπάτλερ της εξοχότης σας.

      Διαγραφή
  2. Η ανάπτυξη ήρθε,
    Ακόμα δεν το καταλάβατε;
    Αναπτυσσόμαστε σε...
    Ισλαμαμπάντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ