Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία Μητροπολίτη ο Αγιασμός στο γραφείο του Υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα φορολογικής πολιτικής, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο στο γραφείο του στην Αθήνα για να του ευχηθεί από κοντά με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων υψηλών καθηκόντων του στο Υπουργείο. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ανταποκρινόμενος στην επιθυμία του κ. Υφυπουργού τέλεσε αγιασμό στο γραφείο με την παρουσία των συνεργατών του κ. Βεσυρόπουλου μεταφέροντας και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, με τον οποίον είχε συναντηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Δείτε φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

  1. Βεζυροπουλε ασε τις αγιαστουρες και κοιταξτε να πληρωσετε τις ΑΠΕ που απο 45 μερες καθυστερηση το πηγατε στο τριμηνο....κατα ταλλα εισθε οι υπερασπιστες της καταπιεσμενης μικρομεσαιας επιχειρησης....της Ολιγαρχιας εισθε υπερασπιστες και αυτων που σας "ταιζουν" ...ο λαος και η μοιρα του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ