Quantcast

http://picasion.com/

Στα γυρίσματα του Μανουσάκη στη Μπαρμπούτα Κούγκας και Παρούτογλου

Ένας ευχάριστος... ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, λόγω των γυρισμάτων της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» που θα φιλοξενούνται στη Βέροια μέχρι την Τετάρτη. Πολυπληθή συνεργεία με κινηματογραφικό εξοπλισμό που μεταφέρονται από σημείο
σε σημείο με μεγάλα οχήματα, πρωταγωνιστές αλλά και δεκάδες ακόμα βοηθητικοί ηθοποιοί, όλοι ακολουθούν τις οδηγίες του σκηνοθέτη προκειμένου να διεξαχθούν συντονισμένα τα γυρίσματα της κάθε ημέρας.

Ακόμα και ο Μανουσάκης όμως, χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια της Αστυνομίας προκειμένου αυτά να κυλήσουν ομαλά, τόσο για την ασφάλεια των συνεργείων και των ηθοποιών όσο για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών. Ειδικά στην περίπτωση της Βέροιας, όπου αυτά γίνονται αποκλειστικά στο κέντρο της πόλης, στις παραδοσιακές συνοικίες, η συνδρομή της Αστυνομίας είναι καθημερινά απαραίτητη.

Ήδη λίγες ημέρες πριν την έλευση των συνεργείων στη Βέροια, ο σκηνοθέτης συναντήθηκε για φαγητό σε φιλικό επίπεδο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Διονύση Κούγκα, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τα μέτρα που θα χρειαστεί να πάρει η Αστυνομία για τη διευκόλυνση των τηλεοπτικών συνεργείων.

Χθες, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσης Κούγκας και ο Διοικητής της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου έκαναν μια έκτακτη εμφάνιση στα γυρίσματα στη Μπαρμπούτα. Όχι, δεν πρόκειται να τους δούμε σε κάποιο από τα επεισόδια. Ο λόγος που τους έφερε εκεί ήταν τα έκτακτα μέτρα που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες πέριξ της Μπαρμπούτας. Ο σκηνοθέτης τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και τους κάλεσε να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα.

3 σχόλια:

  1. Και οι αστυνομικοί για ποιο λόγο φωτογραφήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα αθηναϊκή εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο τίτλο ''Εκατοντάδες εκατομμύρια από Σαββίδη για το κόκκινο ποτάμι. Η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή΄΄ και είναι τόσο καρμίρηδες που δεν έχουν να πληρώσουν για security αλλά υποχρεώνουν τον Έλληνα φορολογούμενο να πληρώνει την κινητοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία για το κέφι των υπαλλήλων ενός επιχειρηματία; Ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σου εξηγήσει δε θα καταλάβεις.Πριν μηνες έκλεισαν την πλατεία Συντάγματος μπροστά στη Βουλή για τα γυρίσματα ταινίας .Με εκατοντάδες αστυνομικούς και επιβαρυσνη κυκλοφορίας πρωτεύουσας.Η κυριωτισσα σου έκατσε βαριά?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ