Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάτοικοι της οδού Βερμίου: «Επιτέλους έφυγε το παράνομο παρκαρισμένο όχημα»

Έκλεινε εντελώς την είσοδο της Πολυκατοικίας
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσαν οι κάτοικοι της οδού Βερμίου στη Βέροια, την οποία και κοινοποίησαν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες ευχαρίστησαν θερμά τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι με άμεσες
ενέργειες απεγκλώβισαν τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας από ένα παράνομο σταθμευμένο όχημα. Ειδικότερα στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία, που άμεσα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, απεγκλώβισε τους ενοίκους πολυκατοικίας στο κέντρο της Βέροιας, οι όποιοι είχαν εγκλωβιστεί από παράνομο σταθμευμένο όχημα , ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας τους, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ! Ευχαριστούμε και πάλι και μπράβο για το ζήλο των εργαζομένων σε όλες τις υπηρεσίες της αστυνομίας (από τους τηλεφωνητές στο 100 μέχρι και τους αστυνομικούς που βρίσκονται περιπόλια κλπ).

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση των ανδρών της Τροχαίας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ