Quantcast

http://picasion.com/

Πόσες καφετέριες της Ημαθίας έκαναν εγγραφή στο PAOK TV - Γιατί θα πέσουν μηνύσεις;

Ένα μεγάλο θέμα που έχει προκύψει και αφορά πολλές καφετέριες της Βέροιας είναι αυτό της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη. Ο PAOK TV με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως απαγορεύει ρητά, σε όσους δεν έχουν εγγραφεί στο επίσημο κανάλι του, να αναδημοσιεύουν την
ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Μάλιστα όμως αναφέρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρχουν ελεγκτικά κλιμάκια και όσες επιχειρήσεις μεταδίδουν παράνομα το παιχνίδι, θα έχουν νομικές κυρώσεις από το νομικό τμήμα της εταιρείας.

Οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV το οποίο κοστίζει 200 ευρώ.

Όποια επιχείρηση αγοράσει το εν λόγω πακέτο γίνεται αυτόματα και PAOK TV Official HotSpot, το όνομα της επιχείρησης και η διεύθυνση του μπαίνει σε σχετική λίστα από την οποία οι φίλαθλοι ενημερώνονται για το που μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, σ' ολόκληρο το δήμο Βέροιας, μόλις τέσσερις καφετέριες έχουν αγοράσει το σχετικό πακέτο. Οι τρεις βρίσκονται στο κέντρο της Βέροιας και η άλλη στα Ασώματα. Όσον αφορά τη Νάουσα, μόλις ένα μαγαζί έχει αγοράσει το πακέτο, ενώ στην Αλεξάνδρεια κανένα!

Φυσικά, ένα μεγάλο ζήτημα είναι αυτό της ιντερνετικής… πειρατείας. Η αλήθεια είναι πως το ίντερνετ είναι αχανές και όλο και κάπου θα… ξεφυτρώσει ένα παράνομο στριμ. Οι «ασπρόμαυροι για αυτό το θέμα αναφέρουν:

Είναι πιθανό να βρείτε κάποιο stream που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας, αλλά σε κακή ποιότητα και για λίγα λεπτά πριν το παράνομο stream «κατέβει» από τον συνεργάτη μας, Media Stalker, που είναι υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πειρατείας. Στην προσπάθεια μας για την καταπολέμηση της πειρατείας σας θέλουμε συμπαίκτες. Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο piracy@paokfc.gr

6 σχόλια:

  1. ρε πού φτασαμε!!!!
    καποτε πηγαίναμε στην απεναντι οικοδομή - γιαπί ή στην ταράτσα που ειχε ανοιχτη την πορτα και τωρα ψάχνουμε τα link και τα stream!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ολόκληρη Αθήνα 2 συνδρομες σε καφετέριες. Μέχρι την Κατερίνη ότι κάνετε,γτ από εκεί και κάτω.... Άστα βραστά ρε πουθεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ MEGA CHANNEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπολσεβίκε , δε σε θελει κανεις στα κεντρα αποφασεων..Ο ΠΑΟΚ ειναι για ολους , σε ολη την Ελλαδα, και συ τον μικραινεις με κατι τετοια ( παοκ web κλπ). Βαλε το χερι στη τσεπη , να παρεις παικτες γιατι μονο ζητας συνδρομες..εκτος ευρωπης και φετος...( 2 στα 4 εχουμε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοσ πρεπει να εινε γαυροσ που δεν ξερει που πεφτει ο πειραιασ η κανενα βρομο σκουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που θα πληρώσουν συνδρομή τα τσαντήρια στο Δενδροπόταμο και θα σωθεί κάπως το νούμερο των συνδρομητών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ